Kiracısını öldü sanan ev sahibi hayatının şokunu yaşadı

Kiracısını öldü sanan ev sahibi hayatının şokunu yaşadı
Bolu’da kiracısından haber alamayınca endişelenen ve kapıyı çilingirle açtıran ev sahibi karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.

Bolu'nun Karaçayır Mahallesi'nde yaşanan olayda, kiracısından bir süredir haber alamayan ev sahibi, ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleriyle birlikte evine girdi. Ancak içeri giren ev sahibi, kiracısının eşyalarını topladığını ve kaçtığını fark edince büyük bir şok yaşadı.

4343.jpg

İbrahim Beyazoğlu adlı ev sahibi, Koçak Apartmanı'nda kiracısı Abed E.'den bir süredir haber alamıyordu. Şüphelenen Beyazoğlu, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Daha sonra çilingir çağrılarak kapı açıldı. Ev sahibi, içeri girdiğinde kiracısının tüm eşyalarını toplayıp ortadan kaybolduğunu gördü.

aw201282-04.jpg

Olayın ardından konuşan İbrahim Beyazoğlu, kiracısının son bir ayın kirasını ödemediğini ve uzun süredir kendisine ulaşılamadığını belirtti. Kiracısının durumundan endişe duyduklarını ve çeşitli senaryolar düşündüklerini ifade eden Beyazoğlu, ancak gerçeğin böyle bir şey olmadığını öğrendiklerinde büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını dile getirdi.

Beyazoğlu, "Son bir ayın kirasını ödemedi. Biz de aramaya başladık onun üzerine, arayıp ulaşamadım. Komşulara sorduk, uzun süredir görmediklerini söylediler. Yabancılar şubeye, polise gittik derken iş buraya çıktı. Bugün polis çağırdım, intihar etmiş olabilir, birisi tarafından öldürülmüş olabilir, bunları hep duyuyoruz haberlerde. Baktık ki firar etmiş. Firara razıyız. Ölmesin de. Yabancı uyrukluydu. Bekar ve yalnız kalıyordu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar