Uyuşturucudan gözaltına alınan kalben hakkında flaş gelişme

Uyuşturucudan gözaltına alınan kalben hakkında flaş gelişme
Sahne tarzı ve ilginç danslarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben’in evinde 15 gram uyuşturucu çıkmıştı. Gözaltına alınan ünlü isim hakkında karar çıktı.

Ünlü şarkıcı Kalben, sahne tarzı ve dikkat çekici danslarıyla adından sıkça söz ettiren bir isim. Beyoğlu'nda gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda evinde 15 gram uyuşturucu bulunması nedeniyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilmişti. Ünlü şarkıcı hakkında karar verildi.

640xauto.webp

EVİNDEN ÇIKANLAR ŞOKE ETTİ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine düzenledikleri operasyonda 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu madde ele geçirdi. Evde yapılan aramalarda ayrıca 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 lira nakit para bulundu. Kalben Sağdıç, gözaltına alınarak ifade için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şarkıcının baskın sırasında uyuşturucuyu balkondan attığı belirtildi.

18775760-728xauto.webp

İÇİCİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Polisteki ifadesinde uyuşturucu ticareti yapmadığını, sadece kullandığını iddia eden Kalben, adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kalben Sağdıç, yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

1044102448-0-0-2000-1125-1920x0-80-0-0-7239b9e7d879c2ea25d3b3faaca1d24d.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Hakimlik tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

0x0-sarkici-kalben-gozaltina-alindi-anlamsiz-hareketlerin-ve-bagirislarin-sebebi-uyusturucu-kafasi-mi-skunku-oyunc-1715170704948.webp

KALBEN KİMDİR

İskenderun doğumlu müzisyen, söz yazarı ve oyuncu olan Kalben Sağdıç İncesaraç, müzikle tanışma serüvenine 8 yaşında başladı.

Müziğe olan ilgisini daha da pekiştirmek için ilk gitarını 14 yaşında eline alan Kalben, akademik hayatına ise Bilkent Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde burslu olarak başladı. 2007 yılında buradan mezun oldu. Daha sonra Medya ve Kültürel Çalışmalar alanında yüksek lisans yapmak üzere aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümüne geçiş yaptı ve 2011 yılında bu alandaki eğitimini başarıyla tamamladı.

unnamed.webp

NE OLMUŞTU

İstanbul Narkotik polisi tarafından sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonucunda evinden 15 gram uyuşturucu çıkmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu, Beyoğlu ilçesindeki ünlü müzisyen Kalben Sağdıç'ın evine yapılmıştı. Polis, alınan bir ihbarı değerlendirerek bu adrese baskın düzenlemişti. Operasyon sırasında evde bulunan Kalben Sağdıç gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda ise üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan 'skunk' adı verilen uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Ayrıca, evde yapılan aramalarda 2 bin avro, 730 dolar ve bin 500 TL nakit para da bulunmuştu.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan şarkıcı Kalben, emniyetteki tamamlanan işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Şarkıcı Kalben Sağdıç'ın emniyetteki ilk ifadesinde, "İçiciyim ben, satmıyorum” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar