Mert Yazıcıoğlu'nun başarısının arkasındaki sır ortaya çıktı! Meğer yükselişi böyle başlamış

Mert Yazıcıoğlu'nun başarısının arkasındaki sır ortaya çıktı! Meğer yükselişi böyle başlamış
Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, "Kızıl Goncalar" adlı dizide canlandırdığı Cüneyd karakteriyle geniş bir hayran kitlesinin ilgisini çekiyor. Dizi, rekorlar kırarken, Yazıcıoğlu'nun performansı da dikkat çekiyor. Oyuncunun başarısının arkasındaki detaylar gün yüzüne çıktı.

İstanbul'da 1993 yılında dünyaya gelen Mert Yazıcıoğlu, son dönemde "Kızıl Goncalar" dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip. Ünlü oyuncunun başarısının arkasındaki sır gün yüzüne çıktı.

Mert Yazıcıoğlu'nun yükselişini başlatan "Kızıl Goncalar" dizisiyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Daha önce "Karagül" dizisindeki Baran karakteriyle tanınan Yazıcıoğlu, bu rolüyle milyonlarca izleyiciye ulaşmıştı.

yy.jpg

AŞK101’LE TÜM DÜNYA TANIDI

Sonraki projeleri, oyuncunun kariyeri için ne kadar faydalı olduğu sürekli sorgulandı. "Umuda Kelepçe Vurulmaz", "Mehmed Bir Cihan Fatihi", "Bir Litre Gözyaşı", "Bir Annenin Günahı", "Darmaduman" gibi dizilerde kısa süreli rollerde yer almasına rağmen, Mert Yazıcıoğlu'nun gerçek çıkışını "Aşk 101" dizisiyle Netflix'te yaşadığı kabul ediliyor. Bu dizinin ardından "Kızıl Goncalar" ile başarısını daha da pekiştirdiği belirtiliyor.

0x0-kizil-goncalar-dizisini-toz-duman-edecek-veda-cuneydin-rolu-degisti-basrole-yeni-isim-1714917470890.webp

Mert Yazıcıoğlu'nun Kızıl Goncalar'daki performansı, izleyiciler tarafından büyük beğeni topluyor. Sosyal medyada, yeni karakterine yönelik övgülerin yanı sıra, oyuncunun karizması da sıkça dile getiriliyor. Birçok izleyici, Yazıcıoğlu'nun bu rolle yeteneklerini en iyi şekilde sergilediğini düşünüyor ve uzun süredir böyle bir fırsatı beklediğini belirtiyor.

0x0-kizil-goncalar-dizisini-toz-duman-edecek-veda-cuneydin-rolu-degisti-basrole-yeni-isim-1714917474624.webp

MERT YAZICIOĞLU’YLA DAHA ÖNCE OYNAMIŞ

Her bölümüyle izleyicinin dikkatini çeken Kızıl Goncalar dizisine taze kan geliyor. Tolga Tekin Kızıl Goncalar dizisinde Mert Yazıcıoğlu’nun babasını canlandıracak. Bu ikili daha önce aynı dizide rol almış.

Cüneyd'in amcası Sadi Hüdayi'ye biat etmeyi reddetmesi, tarikat dünyasında büyük bir sarsıntıya neden olmuştu. Tarikat liderinin seçimi için gerçekleştirilecek olan seçim ile birlikte, diziye yeni bir karakterin katılacağı sürpriz bir duyuru yapıldı.

Tolga Tekin'in, Tarikat dizisinin kadrosuna katılacağı açıklandı. Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin'in seneler önce Bir Litre Gözyaşı adlı dizide birlikte rol aldıklarının ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar