Cinayetleri çözen Müge Anlı’nın gençlik yıllarına çok şaşıracaksınız!

Cinayetleri çözen Müge Anlı’nın gençlik yıllarına çok şaşıracaksınız!
Gündüz kuşağının sevilen yüzü Müge Anlı bir zamanlar başarılı bir magazin gazetecisiydi. Anlı’nın kariyeri, magazin dünyasıyla başladı. Gençlik yıllarında magazin programlarında yer alan Müge Anlı, şimdi ise 2008'den beri ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programı ile tanınıyor.

Marmara Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra Müge Anlı, magazin muhabirliği ile gazetecilik kariyerine adım attı. Müge Anlı, bulduğu kayıplar ve çözdüğü cinayetlerle biliniyor.

herkes-gorumcesi-diye-yazdi-cizdi-muge-anli-gercegi-aylar-sonra-acikladi-1703664582-2516.webp

O günlerden günümüze gelen görüntülerde, Anlı'nın diksiyonu ve enerjisi dikkat çekiyor. İşte Müge Anlı’nın gençlik yılları...

hyyh.jpg

MÜGE ANLI KİMDİR

İstanbul'un 19 Aralık 1973 doğumlu ismi Müge Anlı, iletişim alanında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından, Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Televizyon kariyerine ilk adımını, Top Secret programıyla Kanal 6'da atan Müge Anlı, magazin dünyasına adım attı. Kanal D ve ATV gibi büyük kanallarda magazin sunuculuğuna devam etti. 2006-2008 yılları arasında, magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile birlikte Kanal D'de Dobra Dobra adlı programı sundu. Bu programda, magazin üzerine sohbetler ve konukların ağırlığına yer verildi. Aynı zamanda uzun bir süre Vatan Gazetesi'nin magazin müdürlüğünü üstlendi.

11144875-54381-muge-anli-hamile-mi-unlu.webp

2008'de Dobra Dobra'daki deneyimiyle magazinciliği bırakıp, kendi programı olan "Müge Anlı ile Tatlı Sert"i ATV'de sunmaya başladı. Programda, kayıp yakınlarını arayan ve çözülememiş cinayetleri aydınlatmaya çalışan insanlara yardım ediliyor.

"Tatlı Sert" dışında, 2010 yılında, Sinan Çetin'in "Film Gibi" adlı programı formatında "Müge Anlı ile Mektubunuz Var" adlı programı sundu. Bu programda, çeşitli sebeplerle ayrı kalan kişilerin hikayeleri ele alınıyordu. Ayrıca, 2019 yılında yaz tatilinde "Güven Bana" isimli bilgi yarışmasını da sunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar