Üniversite öğrencisine yurt odasında akılalmaz işkence! Yüzüne ütü bastı kemerle dövdü

Üniversite öğrencisine yurt odasında akılalmaz işkence! Yüzüne ütü bastı kemerle dövdü
Özel bir üniversitenin erkek öğrenci yurdunda yaşanan skandal işkencenin her detayı bu kadar da olmaz dedirtti. Ütü, kemer ve daha fazlası…

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre üniversite öğrencisi F.B. oda arkadaşlarının işkencesine maruz kaldı.

İddiaya göre tam burslu özel üniversite öğrencisi 21 yaşındaki F.B. oda arkadaşları Hasan Ege K. İle Arda D.’nin baskılarına maruz kaldı, oda değiştirmesi istendi. Baskılar kısa süre sonra şiddete dönüştü.

whatsapp-image-2024-01-03-at-08-34-46.webp

Odada rahat edemediği için laboratuvarda uyuyan F.B, duş almak odasına çıktığında hayatının şokunu yaşadı. İddiaya göre 15 Kasım’da yaşanan olayda F.B. banyodan çıktığı anda Arda D.’nin bıçaklı saldırısına uğradı.

h.jpg

F.B.’yi boğazından yaralamaya çalışan Arda D. genç öğrenciyi yüzünden ve boynundan yaraladı.

F.B.’nin çığlık atması sonrası olay yurttaki öğrenciler tarafından da duyuldu.

Odada kalan Hasan Ege K.’nin daha önce F.B.’ye kemerle vurduğu ve yüzüne sıcak ütü yapıştırmaya çalıştığı da iddia edildi.

Saldırıya uğrayan öğrencinin Stanford Üniversitesi dahil yurtiçi ve yurtdışındaki bir çok üniversiteden kabul edildiği, TÜBİTAK birincilik ödülü sahibi olduğu ortaya çıktı.

lk.jpg

SARKINTILIK YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Arda D., ifadesinde F. B.’nin kendisine sarkıntılık yaptığını iddia ederek, sinirlenip derslerde kullandığı sanat bıçağıyla belinden ve yüzünden yaraladığını açıkladı.

“ALEVİ OLDUĞUM İÇİN AYRIMCILIK YAPTI”

Yüzünden ve belinden yaralanan F. B., kendi ifadesinde ise “Hasan Ege K., ben Alevi olduğum için bana karşı ayrımcılık yaptığı için beni odadan atmak istiyordu. Kendisinden şikâyetçi olacaktım. Ancak, öğrenci olduğu için sabıkasına yansımasını istemediğim içim şikâyetçi olmadım. Halen bana ayrımcılık yapmaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar