Acil durum toplantısı yapıldı! Survivor’da beklenmeyen değişiklik

Acil durum toplantısı yapıldı! Survivor’da beklenmeyen değişiklik
Survivor All Star bu yıl takımlar içinde yaşanan tartışmalarla gündemden düşmüyor. Acun Ilıcalı acil durum konseyini toplayarak yeni kararını açıkladı. Konseyde süren tartışmalar takım değişikliği ile son buldu.

Survivor 2024 All Star yarışmasında, Kırmızı Takım içindeki gerginliklerin sürüyor.Finalin yaklaşmasıyla birlikte yarışmacılar arasındaki rekabet daha da kızışırken, son yaşanan konseyde alınan bir kararla takımlarda değişiklik yapıldı.

Çarşamba günü gerçekleşen vedanın ardından takımlar arasındaki dengesizliği gidermek ve Kırmızı Takım'daki tansiyonu düşürebilmek adına bir yarışmacı takım değiştirmeye karar verdi. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, yarışmacıların arasında kamera dışında yaşanan gerginliğe dikkat çekti. Ilıcalı, "Bazen Survivor'da değişim kaçınılmaz olabilir. Aleyna, Nagihan ve Nefise bana geldi ve Yunus Emre'nin takımda olmasını istemediklerini belirttiler. Bu konuda kararlı olduklarını ve rahatsız olduklarını ilettiler. Kadınlara karşı gerilim konusunda da savunmam olmayacak." şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından takım değiştirmesi gereken kişinin eski Mavi Takım yarışmacısı Yunus Emre olduğu belirtildi. Bu açıklamaların üzerine Yunus Emre, yaşadığı Survivor deneyiminin en zorlarından birini yaşadığını ve şikayet edildiği için rahatsız olduğunu ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar