Teleferik faciasından 1 gün önce çekilen görüntüde korkunç detay

Teleferik faciasından 1 gün önce çekilen görüntüde korkunç detay
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde metrelerce yükseklikten yere çakılan teleferiğin 1 gün öncesine ait görüntüsünde ortaya çıkan detay hayrete düşürdü.

Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında kırılan teleferik direği kabinlerden birine çarptı, kabinin tabanı içindekilerle birlikte yere çakıldı. Feci olayda bir kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Teleferik hattında mahsur kalan diğer vatandaşlar ise saatler sonra kurtarıldı.

Antalya'da teleferik kabini neden düştü? Mahsur kalanları bekleyen tehlike

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI TUTUKLANDI

Skandal felaketin ardından gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı. Hakkında gözaltı kararı çıkarlan ANET AŞ'nin eski Yönetim Kurulu Başkanı da olan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz içinde tutuklama kararı çıkarıldı.

65.jpg

Soruşturma hakkında bilgi veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sürecin tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü mesajını verdi.

TELEFERİKTEN SESLER GELMİŞ, TİTREMİŞ

Tüm Türkiye skandalı konuşurken teleferiğin 1 gün öncesinde çekilen bir görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde teleferik ilerlerken çıkan sesler ve titreme büyük dikkat çekti. Bu görüntü söz konusu ihmalin ve bakım eksikliğinin doğru olduğu düşüncesini yansıttı.

yilmaz-tunc.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar