Elazığ’ın tek kadın muhtarı AKP’li belediyeye isyan etti Buraya gelene kadar gitmeyeceğim

Elazığ’ın tek kadın muhtarı AKP’li belediyeye isyan etti Buraya gelene kadar gitmeyeceğim
Muhtar Seda Gündoğan AKP’li Elazığ Belediyesi'nin yol yapım çalışmasında Sugözü Mahallesi'ni proje dışı bırakmasına oturma eylemi yaparak tepki gösterdi.

Elazığ'ın Sugözü Mahallesi Muhtarı Seda Gündoğan, belediyenin yol yapım çalışmasının mahallenin yollarını ihmal ettiğini belirterek taşeron firma kamyonetinin önünü keserek oturma eylemi yaptı.

bg.jpg

“SANKİ BABALARININ HAYRINA İŞ YAPIYOR”

Gündoğan, şu ifadeleri kullandı:

Buradaki kimse arkadaşları hayrına iş yapmıyor, herkesin ihtiyaçları dürüst yapacak. Ben seçildim, belediye de seçildim. 2 senedir bu mahalle hizmet görmüyor. Müdürün 'Ekibi çekiyorum' diyor. Bu ne demek ya? Herkesin işleri düzgün, dürüst yapacak. Adamlar sanki babalarının hayrına iş yapıyor. Kimse kimsenin hayrına iş yapmıyor, herkesin düzgün bir şekilde çalıştığını görüyorum. Buranın yöneticisi nerede? Yapacağınız 100 metre yolda... 2 senedir bu mahallede hizmet görmedi. Bir yere bakın. Bir yer yapmak ne demek biz insanız, bu mahalledekiler de insan.

Elazığ'ın tek kadın ve en genç muhtarı Seda Gündoğan oldu

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde 10 yıllık muhtara 16 fark atarak muhtar seçilen Gündoğan, Elazığ'ın tek kadın ve en genç muhtarı oldu.

Elazığ'ın tek kadın ve en genç muhtarı! Çalışkanlığıyla dikkat çekiyor İhlas Haber Ajansı

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar