Tavukçular kralı ile yasak aşk yaşadı eşini öldürtmek için tetikçi tuttu

Tavukçular kralı ile yasak aşk yaşadı eşini öldürtmek için tetikçi tuttu
Güzellik uzmanı Gamze Canel’in, 'Tavukçular Kralı' olarak tanınan iş adamı Natan Haim ile yaşadığı yasak aşkı ortaya çıkınca eşini öldürtmek için iddiaya göre tetikçi tuttu. Tuttuğu tetikçilerin şoke eden ifadeleri ortaya çıktı.

İzmir'de yaşayan market işletmecisi İbrahim Canel, eşi Gamze Canel'in telefonunda, 'Tavukçular kralı' olarak tanınan iş adamı Natan Haim ile olan yasadışı ilişkisinin fotoğraflarını buldu. Bu olayın ardından Canel çifti karşılıklı olarak birbirlerine boşanma davası açtı. Ayrıca ölüm tehdidi aldığını iddia eden İbrahim Canel, eşi Gamze Canel, sevgilisi Natan Haim, üvey kızının sevgilisi Umut Aslan, kayınpederi Fakı Aydoğmuş ve diğer üvey kızının erkek arkadaşının babası olan Fırat Kotan hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

0x0-tavukcular-krali-bilinen-esini-oldurtmek-icin-tetikci-tutmustu-sabah-ifadesine-ulasti-bana-kaca-mal-olur-1711427062293.webp

'EŞİNDEN KURTULMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ'

Sabah gazetesinden Ceylan Torlak'ın haberine göre, şüphelilerden Fırat Kotan'ın (41) ifadesine ulaşıldı. Kotan, ifadesinde, "Gamze Canel ofisime gelip, eşi ile problemleri olduğunu ve ondan kurtulmak istediğini söyledi. O anda işim çıktı. Daha sonra görüşelim diyerek ofisten ayrıldı. Sonrasında hesabıma 6 bin lira yatırdı.

0x0-tavukcular-krali-bilinen-esini-oldurtmek-icin-tetikci-tutmustu-sabah-ifadesine-ulasti-bana-kaca-mal-olur-1711427069616.webp

'İBRAHİM'İ ÖLDÜRTÜRSEM BANA NE KADARA PATLAR'

Bu parayla, Gamze Canel'in ehliyet fotoğrafını kullanarak araç kiraladım. Bir kafede buluştuk ve İbrahim Canel'den ayrılacağını, fakat onun buna razı olmadığını, bir an önce kurtulmak istediğini söyledi. Ben de 'tekrar boşanma davası aç, benden ne istiyorsun?' dediğimde, 'İbrahim'i öldürtürsem ne kadar para gider?' diye sordu.

0x0-tavukcular-krali-bilinen-esini-oldurtmek-icin-tetikci-tutmustu-sabah-ifadesine-ulasti-bana-kaca-mal-olur-1711427063778.webp

Ben ise bu konuda bir şey yapamam dedim. Bu olaydan sonra İbrahim Canel dükkanıma geldi. Sakin bir günde gelmesini ve önemli konuları anlatmam gerektiğini söyledim. Bana bakarak 'ben konuyu anladım' dedi ve dükkandan ayrıldı. O zamandan beri İbrahim Canel'i görmedim. Olayın ardından Umut Arslan'ı ofise çağırdım ve Gamze Canel'den uzak durmasını söyledim" şeklinde ifade verdi. Kotan, Natan Haim ve Fakı Aydoğmuş'u tanımadığını da belirtti.

standart-haber-gorseli-kopyasi-32.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar