Survivor’da korkutan kaza! Jet ski'nin kontrolünü kaybetti 2 yarışmacı ölümden döndü

Survivor’da korkutan kaza! Jet ski'nin kontrolünü kaybetti 2 yarışmacı ölümden döndü
Survivor All Star'da gerilim dolu anlar hiç eksik olmuyor. Son bölümde yaşanan büyük kaza ise izleyicileri derinden etkiledi. Ödül oyununu kazanarak ultra lüks bir villaya yerleşen Kırmızı Takım üyeleri Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası, adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Survivor All Star'da rekabet ve heyecan her zaman dorukta. Bu sefer haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım, ödül olarak Turks ve Caicos Adaları'ndaki ultra lüks bir villaya konuk oldu. Ödülün tadını çıkaran yarışmacılar arasında yaşanan korkunç bir olay tüm dikkatleri üzerine çekti.

00p.jpg

GÖZYAŞLARI İÇİNDE YAŞADIĞI KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Jet ski'nin kontrolünü kaybeden Yunus Emre, Nagihan'ın bulunduğu yöne doğru hızla ilerledi. Korkunç bir çarpışmanın ardından Nagihan'ın jet ski'si adeta ortadan ikiye bölündü. Neyse ki, Nagihan bu korkunç kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Nagihan, yaşadığı korku dolu anları gözyaşları içinde anlatarak, olayın ne kadar ciddi olduğunu vurguladı.

18633202-728xauto.webp

ÖFKE KUSTU

Nagihan, yaşadığı kaza sonrasında büyük bir öfke ve endişe içindeydi. "O an gerçekten ölüyordum, gözlerindeki delilik beni korkuttu. Bu kadar sorumsuz ve dikkatsiz olamazsın. Bu adamla iş yapmak mümkün değil. Gerçekten ölüyordum!" diyerek tepkisini dile getirdi.

pp.jpg

“KİMSEYE BİR ŞEY OLMAMASI MUCİVE”

Olayın ardından Yunus Emre ise, "Yaşadığımız kaza gerçekten büyük bir felaketti. Kimseye bir şey olmaması gerçekten mucizevi" dedi.

6t6y.jpg

Survivor All Star'da yaşanan bu kaza, yarışmanın ne kadar zorlu ve riskli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Her anın adrenalin dolu geçtiği yarışma, izleyicilere soluksuz anlar yaşatmaya devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar