Nihal Candan cezaevi günlerini ilk kez anlattı! Seçil Erzan ayrıntısı dikkat çekti

Nihal Candan cezaevi günlerini ilk kez anlattı!  Seçil Erzan ayrıntısı dikkat çekti
Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklanan ve anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya düşen Nihal Canadan psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle tahliye edildi. Candan cezaevinde yaşadıklarını ilk kez anlatırken, Seçil Erzan'a dair sözleri dikkat çekti.

Kasım 2023'te dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla Nihal Candan, 37 kiloya kadar düştükten sonra tahliye edildi. Tahliyesinin ardından Nihal Candan sessizliğini bozdu.

662e8ba91f006e127a7a82f8.webp

ANOREKSİYA HASTALIĞINA YAKALANDI

"İşte Benim Stilim" ile tanınan ve daha sonra sosyal medyada fenomen haline gelen Bahar ve Nihal Candan (Gülnihal Çiçek) kardeşler ile Hacı İsrafil Sağlam, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 14 Kasım 2023'te "kara para aklama" iddiasıyla gözaltına alındı.

662e8b861f006e127a7a82f5.webp

İKİNCİ GÜNÜ SOKAĞA ÇIKIP KUAFÖRE GİTTİ

Fenomen kardeşler, 16 Kasım 2023'te tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yargı süreci devam ederken, anoreksiya hastalığına yakalanan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü. Hastaneye kaldırılan Candan, cezaevindeki tedavisinin devam edemeyeceğine dair doktor raporu sonrasında tahliye edildi. İlk gününü ailesinin yanında geçiren Candan, ikinci sokağa çıkıp kuaföre gitti.

662e8bca1f006e127a7a82fa.webp

"PAŞALAR GİBİ 6 AYDIR YATIYORUZ"

Cezaevinde yemek yememe eylemi sonucunda anoreksiya hastalığına yakalanarak 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan, ilk kez cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

Cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlatan Candan, "Kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana" ifadelerini kullandı.

662e8c2d1f006e127a7a82fc.webp

AMACIM SOSYAL MEDYADAN PARA KAZANMAK OLMADI”

"Hatalarımızın farkındayız ve kabul ediyoruz," diyen Candan, "Eğer küçük çocuklara kötü bir örnek olduysam, bunun için özür dilerim. Asıl amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmadı," şeklinde konuştu. Cezaevinde geçirdiği zamanı anlatan Candan, "Kitaplarımız ve televizyon dizilerimiz vardı. Kantinde alışveriş yapabiliyorduk ve ihtiyaçlarımızı buradan karşılıyorduk" dedi.

662e8c791f006e127a7a82fe.webp

“AİLEMİ ÇOK ÖZLEDİM”

"Doktorlarla geçirdiğim zaman dilimi polislerden daha fazlaydı," diye ekleyen Candan, "Bu süreçte en çok ailemi özledim. Ailemden bir parça yanımda olduğu için şanslı hissediyorum. Tabii ki biraz rahatsızım, sadece nefes darlığıyla bu durumu atlatmam beni inanılmaz mutlu etti. Görüşe gidememek ve anksiyete sorunları yaşamak beni üzüyor. Kardeşim de tahliye olduktan sonra ailecek daha iyi olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"SEÇİL ERZAN HABER İZLEMİYOR DİYE BİZDE İZLEMİYORDUK”

Onlarca iş insanı ve futbolcuyu milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldığını belirten Candan, "Aynı koğuşta kaldık ve hiçbir sorun yaşamadık. Seçil'in haber izlemediğini düşündüğümüz için biz de haber izlemiyorduk," dedi.

"Hatalarımız vardır, doğrudur" diyen Candan "Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı" ifadelerini kullandı.

Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık" diye konuştu.

uu.jpg

"EN ÇOK AİLEMİ ÖZLEDİM"

"Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti" diyen Candan şu ifadeleri kullandı.

"En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak."

bmdaq0-9qks9zpb3rqq7ag.webp

"SEÇİL ERZAN HABER İZLEMİYOR DİYE..."

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk" dedi.

YÜKSEK FON VAADİYLE İŞ İNSANLARINI DOLANDIRMIŞTI

Fatih Terim fonuyla kamuoyunda tanınan futbolcuları ve birçok vatandaşı yüksek fon vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İş insanlarını dolandırdığı iddialarıyla cezaevinde tutuklu bulunan Seçil Erzan, kara para aklama ve dolandırıcılık suçundan tutuklanan Candan kardeşlerden Bahar ve Nihal ile aynı koğuşta kalıyordu. Nihal Candan cezaevinde 37 kiloya kadar düşerek anoreksiya hastalığına yakalandı. Psikolojisinin bozuk olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz gün tahliye edildi. Aynı zamanda Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu ile de Erzan aynı koğuşta kalıyor. Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'ın belirttiğine göre, Seçil Erzan'ın haber izlemediğini düşündükleri için haberleri takip etmemişler.

NİHAL CANDAN KİMDİR

İşte Benim Stilim isimli moda yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran ve daha sonra 'Survivor' programında yer alarak popülerliğini pekiştiren Nihal Candan, 'kara para aklama' suçlarından cezaevine gönderilmişti. Peki, Nihal Candan kim? Nihal Candan'ın mesleği ne ve kaç yaşında? İşte, detaylar...

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995'te Mersin'de dünyaya geldi. Hukuk eğitimi almak için İstanbul'da Beykent Üniversitesi'ne giden Candan, akademik hayatının yanı sıra televizyon dünyasına da adım attı.

TV8 kanalında yayınlanan 'Bu Tarz Benim' ile tanınmaya başlayan Nihal Candan'ın 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar