Yusuf Güney 100 yaşındaki sevgilisini ilk kez açıkladı!

Yusuf Güney 100 yaşındaki sevgilisini ilk kez açıkladı!
AKP'ye yakınlığıyla bilinen ve iddialı astral seyahat deneyimlerini paylaşan şarkıcı Yusuf Güney, Andromeda Galaksisi'nde bir sevgilisi olduğunu açıkladı.

Astral seyahate çıktığını ve hatta uzayda Kenan Işık'la karşılaştığını iddia eden Güney, bu kez de farklı bir boyuttan bahsederek dikkatleri üzerine çekti. Başka bir galakside, Andromeda Galaksisi'nde bir ilişkisi olduğunu belirten şarkıcı, bu kadının 100 yaşında olduğunu ve Dünya standardına göre 18-19 yaşlarında olduğunu iddia etti.

6601431ea86c8d09ad22284a.webp

Yusuf Güney, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olarak bu iddiaları dile getirdi ve yine dikkatleri üzerine çekti. 39 yaşındaki şarkıcı, Dünya'da bir sevgilisinin olmadığını ancak Andromeda Galaksisi'nde Kepler 32-36 DDGC adlı bir yerde bu yaşlı ama güzel kadınla birlikte olduğunu belirtti.

Ayrıca Güney, çoklu evrende kendisinin beş farklı versiyonunun bulunduğunu ve bunları izleyebildiğini de ifade etti. Evli olanından, kariyerinin zirvesinde olanına, seyyah olanından kendisine kadar beş farklı versiyonunun olduğunu söyleyen Güney, istediği zaman bunlardan birini dünyaya çekip onun yerine geçebileceğini iddia etti.

YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar