Taraftarlardan zorlu maça davet

Taraftarlardan zorlu maça davet
Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Ceyhun Aydınlı, Pazar günü oynanacak olan Manavgat Belediye maçı için taraftara çağrıda bulundu.

Muğlaspor'un Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele ettiği, kendi evinde Manavgat Belediye Spor ile karşılaşacağı belirtilirken, maç öncesinde Muğla 48 Gençlik Taraftarlar Derneği'nin zorlu mücadeleye taraftarı davet ettiği aktarıldı.

Başkan Aydınlı, stadyumda seyirci rekoru kırılmasını beklediklerini belirtirken, Muğlaspor'un şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve Pazar günü Manavgat Belediyespor ile oynayacakları maçın önemine vurgu yaptı. Başkan Aydınlı, yönetim kurulunun maddi ve manevi fedakarlık örneği sergilediğini ifade ederken, taraftarları da birlik olmaya ve stadyumu tıklım tıklım doldurmaya çağırdı.

Muğlaspor'un kentin marka değeri olduğunu vurgulayan Aydınlı, 3. Lig'e çıkacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti. Başkan Aydınlı, "Bizler inandık, sizlerde inanın" ifadeleriyle taraftarlara güvenlerini dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar