Survivor fanı Demet Akalın'ın beğendiği tweet ortalığı fena karıştırdı! Sinsi ve iğrenç olmak zorlamıyor mu

Survivor fanı Demet Akalın'ın beğendiği tweet ortalığı fena karıştırdı! Sinsi ve iğrenç olmak zorlamıyor mu
TV8'de yayınlanan Survivor All Star'ın fanı olan Demet Akalın, yarışmacılar hakkındaki yorumlarıyla sık sık dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Dominik'e kadar giden Akalın, kendisini yine frenleyemedi. Ünlü şarkıcının Damla Can ile ilgili beğendiği bir tweet, büyük tartışmalara yol açtı.

Survivor All Star'ın her bölümünü kaçırmadan izleyen Demet Akalın, yarışmacılar hakkındaki görüşleriyle sürekli konuşuluyor.

Acun Ilıcalı'nın Dominik sözünü aldıktan sonra birleşme partisinde sahne alan ünlü şarkıcı, burada yarışmacılarla da yakınlaşma fırsatı bulmuştu. Hatta Dominik'e gitmeden önce Aleyna ile aralarında buzlar olduğu bilinmesine rağmen, bu buluşma sonrası ilişkileri düzelmişti.

s-a0aedcd806643ac4e8d7bf55c1f75d3286732fde.webp

Ünlü şarkıcı, meğer Damla Can’dan hoşlanmıyormuş. Akalın, Twitter hesabından Damla Can'a yönelik sert ifadeler içeren bir tweeti beğenerek olay yarattı.

Demet Akalın'ın beğendiği tweet:

640xauto-002.webp

DAMLA CAN KİMDİR

1990 doğumlu olan Damla Can, genç yaşlardan itibaren sporla iç içe bir hayat sürdü. Özellikle jimnastik, step ve aerobik gibi spor dallarına ilgi duyan Can, özel bir spor salonunda eğitmenlik yapıyor.

Damla Can sportif faaliyetlerinin yanı sıra sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yaparak dikkatleri üzerine çekiyor. 2016 yılında Survivor yarışmasına katılan ve başarılı bir performans sergileyerek finale kadar yükselen Damla Can, 2018 yılında da yeniden Survivor'a katılmıştı. Ayrıca Survivor Panorama programında da yorumculuk yapmıştı.

KAÇ KEZ SURVİVOR YARIŞAMASINA KATILDI

Damla Can, daha önce 2017 ve 2019 yıllarında da yarışmada mücadele etmiş. Kendisi, Survivor macerasının ardından TV8 ekranlarında Survivor Panorama programında yorumculuk yapmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar