Kylie Jenner'ı gölgede bıraktı apar topar kovuldu! Met Galası'nda büyük skandal

Kylie Jenner'ı gölgede bıraktı apar topar kovuldu! Met Galası'nda büyük skandal
Moda dünyasının göz alıcı etkinliklerinden biri olan Met Gala, yine ünlülerin ihtişam dolu katılımıyla gerçekleşti. Bu yılın Met Galası'nda unutulmaz bir olay yaşandı. İtalyan model Eugenio Casnighi, Kylie Jenner'ı gölgede bıraktığı için törenden kovulduğunu iddia etti.

Met Gala, her yıl olduğu gibi bu yıl da 6 Mayıs Pazartesi günü Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşti. Törende, dünyaca ünlü isimler, 'Zamanın Bahçesi' temasına uygun kıyafetleriyle ve etkileyici görünümleriyle dikkat çekti.

9i.jpg

KİMİLERİ ŞIK KİMİLERİ RÜKÜŞ BULUNDU

Jennifer Lopez, Zendaya, Kim Kardashian, Kylie Jenner gibi birbirinden ünlü isimler yine geceye damgasını vurdu. Kimileri çok şık bulunurken, kimileri rüküş bulundu.

Gecenin en çarpıcı anlarından biri, İtalyan model Eugenio Casnighi'nin yaşadığı skandal oldu.

Casnighi, TikTok'ta yayınladığı bir video ile Met Gala'ya bu yıl karşılama görevlisi olarak seçilmediğini açıkladı. Bu durum, kendisiyle ilgili bir iddiadan kaynaklanıyordu:

s-108612781d79b745d32c1a6de4cf80f292111e08.webp

KYLİE JENNER’I GÖLGEDE BIRAKTI

Geçtiğimiz yıl, Casnighi'nin Kylie Jenner ile olan pozları dikkat çekmiş ve Jenner'ı gölgede bırakmıştı.

s-f3097d0efd0d78401d53929f490bf346e57fe334.webp

GALADA GÖREV YAPAMADI

26 yaşındaki model, gizlilik sözleşmesi gereği bu konuyu hiç gündeme getirmediğini ve herhangi bir rahatsızlık yaratmadığını söylüyor. Ancak, bu yıl Jenner'ın tepkisiyle karşılaştı ve Met Gala'da görev yapamadı.

s-4dcb506f03e17f13939bd079f9d5041cb89d9934.webp

YAKIŞIKLILIĞI YÜZÜNDEN SUÇLANDI

Casnighi, "Geçen yıl bana bütün gece Jenner'la birlikte olacağımı söylediler ve ben de ona ihtiyacı olan her konuda yardım ettim" diyerek yaşadıklarını anlattı. 'Bana beni seçtiklerini çünkü bu ünlüyle birlikte olmamı diğer insanlardan daha çok sevdiklerini söylediler ama insanlar Kylie Jenner'ın fotoğraflarını çektiğinde ben de oradaydım ve tabii ki ben de fotoğrafta yer aldım. Sonrasında onu gölgede bıraktığımı iddia ederek beni suçladılar.'

u.jpg

Jenner'ın kendisini gölgede bıraktığını düşünmesi, modelin işini kaybetmesine neden oldu.

MET GALA NEDİR

Met Gala, resmi adıyla Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü Gala, her yıl New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde düzenlenen ve genellikle moda dünyasının en prestijli etkinliği olarak kabul ediliyor.

Bu etkinlik, müzenin Kostüm Enstitüsü'nün yıllık bağış toplama etkinliği olarak düzenlenir ve genellikle bir tema etrafında moda dünyasından ünlülerin ve sanatçıların katılımıyla gerçekleşir.

Katılımcılar, genellikle etkinliğin temasına uygun özel tasarlanmış kıyafetler giyerler ve bu kıyafetler genellikle büyük ilgi ve tartışmalara yol açar.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar