Emel Sayın'dan hayranlarını üzen haber! Sahneye çıkmadan önce açıkladı

Emel Sayın'dan hayranlarını üzen haber! Sahneye çıkmadan önce açıkladı
Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan ve "Mavi Boncuk" olarak bilinen ünlü şarkıcı Emel Sayın, sağlık durumuyla ilgili son açıklamalarıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz yıl yaşadığı bir ameliyat sonrası durumu hakkında konuşan ünlü isim, şimdi daha iyi hissettiğini belirtti.

Türk sanat dünyasında uzun yıllardır "Mavi Boncuk" lakabıyla tanınan Emel Sayın, zamanın etkilerine direnen güzelliği ve unutulmaz şarkılarıyla her zaman ilgi odağı oldu.

Bu kez sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Son Bostancı Gösteri Merkezi konseri öncesinde sağlık durumuyla ilgili konuşan Sayın, geçtiğimiz yıl yaşadığı bir ameliyatı hatırlatarak durumunu açıkladı.

640xauto-004.webp

"VÜCUDUMUN BİR BÖLÜMÜNDE SORUN YAŞADIM"

Sağlık durumunu değerlendiren Emel Sayın, geçtiğimiz yıl eklemlerinde yaşadığı bir sorun nedeniyle ameliyat geçirdiğini ve bu nedenle 6-7 ay boyunca sahne alamadığını ifade etti. Şimdi sağlığına kavuştuğunu ve ameliyatın başarılı geçtiğini dile getirdi. Sayın, "Ameliyatın çözüm getiren bir işlem olduğunu belirtmek isterim. Şimdi tekrar eski sağlığıma kavuştum ve sahnelere geri dönmek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

EMEL SAYIN KİMDİR

1926 yılında Türkiye'ye göç eden bir muhacir ailesinin en büyük kızı olarak dünyaya gelen Emel Sayın, babasının Toprak Mahsulleri Ofisi'nde Tekel baş memuru olarak görev yaptığı Şarkışla, Sivas'ta 20 Kasım 1945'te doğdu.

Emel Sayın, kökenleri göçmen olan bir aileye mensup olmasına rağmen Sivas'ta doğdu. Sayın, 20 Kasım 1945 tarihinde dünyaya geldi. Dolayısıyla, Sayın 79 yaşında.

Emel Sayın, müzik kariyerine genç yaşlarda adım atmış ve bu süreçte Arif Sami Toker'den aldığı müzik dersleriyle yön buldu. Toker'in yetiştirdiği en ünlü sanatçılardan biri olan Sayın, aynı zamanda Münir Nurettin Selçuk'un öğrencileri arasındaydı. Müzik eğitimine devam ederken İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda Fransız şan hocası Alis Rosenthal'dan dersler almış ve solfej dersleri için Muhittin Sadak'tan destek gördü. Bu süreçte, Hürriyet Haber Ajansı'nın düzenlediği bir yarışmada seslendirdiği klasik bir eserle 'Ses Kraliçesi' unvanını kazandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar