Bahar dizisi hakkında bomba iddia! Yayınlanmayacak

Bahar dizisi hakkında bomba iddia! Yayınlanmayacak
Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi ünlü isimlerin başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü olay olan diziyle ilgili şimdi de dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. O iddia sosyal medyayı salladı.

MF Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un bulunduğu "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" isimli yeni dizi, seyircilerin büyük beğenisini kazandı. Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı senaryo ile dikkatleri üzerine çeken dizinin, yeni bölümle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

BOMBA İDDİA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Twitter'da paylaştığı iddia, dizinin hayranlarını şaşırttı ve endişelendirdi. Altuntaş, "Show'un akışında yeni bölüm yazıyor ama yeni bir değişiklik olmazsa #Bahar'ın yarın yayınının olmayacağı konuşuluyor. Yetişmiyorsa yapacak bir şey yok" şeklinde bir tweet attı. Bu iddia, dizinin tutkulu takipçileri arasında büyük bir tartışma başlattı.

9i-001.jpg

yyu.jpg

ÇOK BÜYÜK AYIP OLUR

Sosyal medyada birçok kişi, bu haberin gerçek olmasının büyük bir hayal kırıklığı olacağını ifade etti. "Çok büyük ayıp olur", "Heyecanla bekliyoruz", "Normal mi böyle olması? Bayram haftası ara verilmişti üstelik normalde illa bir bölüm stok olması gerekir" gibi yorumlar yapıldı.

ujhuj.jpg

KANALDAN AÇIKLAMA

Sosyal medyadaki sıcak gelişmeler üzerine yapım şirketi ve kanal iddiaları doğrular nitelikte bir açıklama yaptı. Bu akşam 11. bölümün tekrar yayınlanacağı açıklanırken, yeni bölüm 14 Mayıs'a ertelendi.

ba.webp

'BAHAR'A DORA GELİYOR

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde yer aldığı 'Bahar' dizisine Yasemin Kay Allen dahil oluyor.

Allen'in diziye 12'nci bölümden itibaren dahil olacağı söyleniyor. Allen, özgür ruhlu ve aynı zamanda iş dünyasında cesur adımlarıyla tanınan “Dora Ersoy” karakterini canlandıracak.

KAMERA ARKASI

Dizide sadece oyuncuların performansı değil, aynı zamanda yönetmenin kullanılan çekim teknikleri de büyük ilgi görüyor. Daha önce yayınlanan kamera arkası görüntüleriyle büyük beğeni toplayan yönetmen ve oyuncu ekibinden yeni bir kamera arkası videosu daha paylaşıldı.

Bu kez Bahar'ın sırılsıklam olduğu sahnenin arka planında yaşananların kamera arkası paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar