Son dakika.. Ünlü şarkıcı Atilla Taş tutuklandı

Son dakika.. Ünlü şarkıcı Atilla Taş tutuklandı
Şarkıcı Atilla Taş barda karıştığı olay sonrası polise mukavemet gösterince tutuklandı.

Ünlü şarkı Atilla Taş ve eşi, Beşiktaş'ta eğlendikleri barda iddiaya göre aşırı alkollü şekilde içeridekilere rahatsızlık verince dışarıya çıkarılmak istendi.

Atilla Taş, bardaki işletmecilerle kavga etti. Olay yerine gelen polise de mukavemet gösterdiği ileri sürülen Taş ve eşi gözaltına alındı.

Bugün adliyeye sevk edilen ünlü şarkıcı Atilla Taş tutuklanırken eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

esiyle-birlikte-gozaltina-alinan-sarkici-atilla-tas-tutuklandi-vsuj.webp

atilla-tas-tutuklandi-7201-dhaphoto-830h.webp

ATİLLA TAŞ KİMDİR?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975'te Adana'nın Ceyhan ilçesinde doğmuştur. Müzik kariyerine 1998'de adım atan Taş, "Ham Çökelek" adlı şarkısıyla Türkiye genelinde tanınmaya başlamıştır.

2012'de PSY'nin "Gangnam Style" parçasından esinlenerek "Yam Yam Style" adlı şarkıyı piyasaya sürmüş ve kısa sürede YouTube'da 2 milyonun üzerinde dinlenme sayısına ulaşmıştır.

Müzikal çalışmalarının yanı sıra çeşitli televizyon projelerinde yer alan Atilla Taş, 1994'te "Zilyoner" ve 2003'te "Şöhretler Kebapçısı" dizilerinde rol almıştır. Ayrıca 2011-2012'de "Taş Devri" ve 2012-2013'te "Ben Burdan Atlarım" adlı programlarda da ekranlarda yer almıştır.

Ancak 2016'da FETÖ/PDY'nin medya yapılanması olduğu iddiasıyla Bursa'nın Gemlik ilçesinde gözaltına alınmış, ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 31 Mart 2017'de FETÖ'nün medya yapılanması davasında yurtdışına çıkış yasağı kararıyla tahliye edilmiş, ancak bir gün sonra "Anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs etme" ve "Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından yeniden gözaltına alınmıştır. 15 Nisan 2017'de bu suçlamalarla tutuklanmıştır.

Ayrıntılar geliyor...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar