Son dakika... DEM Parti binasına silahlı saldırı

Son dakika... DEM Parti binasına silahlı saldırı
Son dakika... Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda büronun camlarına 14 adet mermi isabet ettiği tespit edildi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde DEM Parti İlçe Örgütü binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda büroya 14 el ateş edildiği tespit edildi. Bölgeye giden polis ekipleri, saldırıya dair çalışma başlatırken, DEM Parti cephesinden ilk açıklama geldi.

Dem Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kirli ve çetevari güçlerce organize edildiği aşikardır" diyerek, "Bu saldırılara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ayan paylaşımında şunları aktardı:

"Birecik ilçe binamıza gece 3 sularında silahlı bir saldırı gerçekleşti. İlçe binamıza yönelik gerçekleştirilen bu saldırının mücadelemize yönelik olduğu, kirli ve çetevari güçlerce organize edildiği aşikardır. Bu saldırılara boyun eğmedik, eğmeyeceğiz. Birecik halkı mücadelesi ile bu oyunları boşa çıkarmaya devam edecektir"

dilan-kurt.jpg

BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETMİŞTİ

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’nin oylarıyla Urfa'nın Birecik ilçesinde belediye başkanı seçilen Mehmet Begit, partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. DEM Parti Urfa İl Örgütü de Mehmet Begit’i belediye başkanlığından da istifaya davet etmişti.

xrovakwcekm5yed8wn-iya.webp

DEM Parti Urfa İl Örgütü, Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit ile ilgili yayımladığı yazılı açıklamada, Begit’in nasıl aday gösterildiği anlatılarak, “Birecik’teki aday belirleme sürecinde kent dinamiklerinin uzlaşısı sonucunda Mehmet Begit belediye eş başkan adayı olarak gösterilmişti. Birecik’te kent dinamiklerinin uzlaşısı sandık sonuçlarına yansıdı ve 31 Mart’ta partimiz büyük bir zafer elde etti. Aday belirleme süreci ve seçim sürecinde Urfa’da belediye eş başkan adaylarıyla ortak çalışma süreçleri yürütülmesine rağmen Mehmet Begit ortak hareket etme yönündeki bütün çabalarımızı suistimal etmiştir” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar