Sinan Oğan şatafatlı malikanesinin kapılarını açtı! Plana sadık kaldı milyon dolarlık evi kaptı

Sinan Oğan şatafatlı malikanesinin kapılarını açtı! Plana sadık kaldı milyon dolarlık evi kaptı
14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'a destek vererek tepki çeken Sinan Oğan, 30 milyon TL değerinde olduğu öne sürülen malikânesinin kapılarını ilk kez açtı.

Ankara'da edindiği mülkler ve 30 milyon TL değerinde olduğu iddia edilen malikaneyle gündeme gelen Sinan Oğan, Azerbaycan medyasına konuştu. Oğan, İctimai TV'deki 'Persona' programında tartışmalı malikanesinin bahçesinden ilk kez görüntülerin yayınlanmasına izin verdi.

Oğan, malikanesini tanıtarak, "Burası 1 milyon dolardan fazla eder. İçinde futbol ve voleybol sahası bulunuyor, ayrıca açık hava sineması da var" dedi.

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'na karşı ATA İttifakı'nın adayı olarak ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Oğan, Azeri medya mensubunun 1 milyon dolarlık bahçe mi, ev mi olduğu yönündeki sorusuna ise, "Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer. O yüzden buraya bir milyon dolar verseler vermem" yanıtını verdi.

sinan-ogan-malikanesinin-kapilarini-acti-burasi-1-milyon-dolardan-daha-fazla-eder-fjo7.webp

“CEHENNEMİN KAPILARINI KAPATACAĞIZ” DEMİŞTİ

“Cehennemin kapılarını kapatacağız” diyerek Cumhurbaşkanı adayı olan ancak ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan’ın aldığı belirtilen 30 milyonluk malikaneyi bölge rayiç bedeli üzerinden gösterdiği iddia edilmişti. Oğan’ın böylece yaklaşık 1 milyonluk tapu harcı vergisinden kaçtığı da öne sürüldü.

Oğan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda yüzde 5,17 oy almıştı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar