Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Gazetecilere saldırdılar

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi! Gazetecilere saldırdılar
Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve sevgilisi Mert Demir Fatih’teki bir mekanda görüntülendi. Çifti mekan dışında görüntülemek isteyen gazeteciler mekandan çıkan bir kişi tarafından fiziksel saldırıya uğradı.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti önceki gece Cankurtaran’daki ünlü bir restoranda uğradı. Sarıkaya, sevgilisinden önce restorana gelerek yakın arkadaşının doğum gününü kutladı.

640xauto.webp

Mekanın çalışanları çiftin mekândan çıkışını bekleyen gazetecileri, “Burada beklemeyin. Buradan gidin! Yoksa başınıza iş alırsınız” diyerek tehdit etti.

Bir muhabiri darp eden restoran sahibi ve arkadaşları, “Burayı terk edin! Bir daha buraya gelmeyin” diyerek tehditlerine devam etti.

6635d0d9fb317965b01c8d19.webp

ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir yaşananlar sonrası açıklamada bulundular. Sarıkaya’nın basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

6635d0e9fb317965b01c8d1b.webp

“Serenay Sarıkaya’nın konuya dair ilgisinin olmadığını, yaşanan olayla ilgili üzüntü duyduğumuzu ve şiddetin her türlüsüne karşı durduğumuzu bildirmek isteriz.”

6635d0f6fb317965b01c8d1d.webp

Ünlü şarkıcı Mert Demir de şu mesajı yolladı:

“Basının haber alma hakkına müdahale edilmesinden ve her türlüsüne karşı olduğumuz şiddetin kullanılmasından dolayı çok üzgünüz. Muhabir arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

6635d101fb317965b01c8d1f.webp

MERT DEMİR KİMDİR

Mert Demir, Türk müzik sahnesinde şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjör olarak tanınıyor. Sahne performansları ve müzik tarzlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. Gitar, elektro gitar, bas, piyano, klavye ve DJ mikseri gibi çeşitli enstrümanları çalabilen bir yetenek.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde doğan ve büyüyen Demir, müziğe olan tutkusuyla genç yaşlardan itibaren ilgilenmeye başladı. Lise eğitimini tamamladıktan sonra yurtdışına yerleşme planları yaparken, "O Ses Türkiye" yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekti ve finale kadar ilerledi. 2014 yılında profesyonel müzik kariyerine adım attı ve çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı.

2017 yılında FadeOut Müzik ile anlaşarak müzik kariyerini resmen başlatan Demir, aynı yıl içinde "Uyan" adlı ilk teklisini yayınladı.

2019 yılında ilk albümü olan "Bak Kollarım Burada"yı piyasaya sürdü ve albümden "Karakış" adlı parça öne çıktı. COVID-19 pandemisi döneminde birçok tekli yayınladı ve 2020'de "Kimim Lan Ben?, Part 1" ve "Kimim Lan Ben?, Part 2" adlı iki EP albümünü müzikseverlerle buluşturdu. 2021 yılında "Kimim Lan Ben?" adlı ikinci albümünü yayınladı ve Melike Şahin ile birlikte seslendirdiği "Pusulam Rüzgar" adlı şarkı büyük ilgi gördü. 2022'de ise Mabel Matiz ile birlikte seslendirdiği "Antidepresan" adlı şarkısı popülerlik kazandı.

2010'lu yılların sonundan itibaren çeşitli tarzlarda müzik yaparak dikkat çeken Mert Demir, müzik kariyerinde söz yazarlığı, prodüktörlük, yapımcılık ve aranjörlük gibi farklı alanlarda da aktif. Bazı canlı konser ve stüdyo performanslarını dijital platformlarda da paylaşıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar