Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği belli oldu! Türk erkekleri listeye damga vurdu

Dünyanın en yakışıklı 100 erkeği belli oldu! Türk erkekleri listeye damga vurdu
10 yılı aşkın süredir 'Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği' listesini yayınlayan TC Candler, 2023 için beklenen listesini paylaştı ve Türkiye'den 5 isim bu listeye girmeyi başardı.

Dünyanın dört bir yanından 50'den fazla ülkeden ve 100'ü aşkın ünlü isim arasından yapılan oylama sonucunda 'Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği' belirlendi.

Liste, Idris Elba, Jacob Elordi, Messi, Henry Cavill gibi tanınmış isimleri de içeriyordu. Bu yılın en yakışıklı erkeği seçilen isim, oylarla belirlenen Timothee Chalamet oldu.

a-6ka3-jpg.webp

Listede yer alan diğer isimler arasında David Beckham 68. sırada, Euphoria dizisinin sevilen yıldızı Jacob Elordi 97. yer aldı.

d-m9bk-jpg.webp

TÜRK OYUNCULAR DA LİSTEYE GİRDİ

Türk oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, listeye 9. sıradan girdi.

h-l3j0-jpg.webp

Barış Murat Yağcı 29. sırada yer aldı.

ad-wyjm-jpg.webp

Yurt dışında geniş bir hayran kitlesi olan Can Yaman, 37. sırada yer aldı.

ca-nadz-jpg.webp

Oyuncu Şükrü Özyıldız 74. sırada, Şahane Hayatım dizisinin yıldızı Onur Tuna 80. sırada ve Mert Ramazan Demir 83. sırada yer aldı.

ra-uxo7-jpg.webp

s-gdyh-jpg.webp

TC Candler, 1990'dan bu yana her yıl dünyanın en yakışıklı ve en güzel yüzlerini belirleyen bir internet sitesi. Bağımsız eleştirmenler tarafından hazırlanan liste, halk tarafından sunulan milyonlarca öneri ve araştırma sonuçlarına dayanıyor.

ds-lu8r-jpg.webp

Estetik mükemmellik sadece bir kriter olup zarafet, özgünlük, cüret, tutku, sınıf, duruş, neşe, vaat ve umut gibi detaylar dikkate alınıyor.

DÜNYANIN EN GÜZEL 100 KADINI DA BELLİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz günde 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi belli oldu.

Geçtiğimiz yıl 5 ünlü Türk oyuncunun yer aldığı listede, bu yıl yalnızca 3 isme yer aldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren oyuncu Sıla Türkoğlu 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını listesinin 33. sırasında yer almıştı.

Özge Yağız, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra doğal güzelliğiyle de öne çıkıyor. Listenin 43. sırasında yer almasıyla takipçilerini gururlandırmıştı.

Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hande Erçel, listeye 53. sıradan giriş yaparak Türk güzelliğini dünyaya göstermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar