Survivor’da ipler koptu! Yunus Emre ve Aleyna yüzleşti yakın dostluk bitti

Survivor’da ipler koptu! Yunus Emre ve Aleyna yüzleşti yakın dostluk bitti
Survivor All Star'da Yunus Emre'nin yaşadığı gerginlikler ve sürekli tartışmalar, Emre'nin sık sık ceza almasına sebep oldu. Yunus Emre ile Aleyna arasında yaşanan gerginlikler, konseyde yüzleşmelerine sebep oldu. İşte tüm ayrıntılar...

Yunus Emre, Aleyna'ya neden düelloda gitmesini istediğini açıkladı. Acun Ilıcalı'nın sorusu üzerine Aleyna, bu durumu anlamadığını ve Yunus Emre'nin davranışlarını sorguladığını dile getirdi. Yunus Emre ise, Aleyna'nın gitmesini istemesinin arkasında bir strateji olduğunu ve bu durumun kişisel bir alınganlık olmadığını belirtti.

Tartışma sırasında, Yunus Emre'nin Aleyna'yı hedef almasının aslında Berna'nın kalmasını sağlama amacı taşıdığını söyledi.

Aleyna ise bu açıklamaya tepki göstererek, arkadaşlığın bu kadar basit bir avantaj için göz ardı edilmesini eleştirdi. Sonuç olarak, her iki taraf da tartışmanın ardından kendi görüşlerini dile getirdi.

"NASIL BİR İNSANLA ARKADAŞLIK YAPIYORUM?"

Aleyna "Bir anda olmadı ama ben hâlâ Yunus Emre'nin neden düelloda gitmemi istemesini anlamadım. Ben bir anda dedim ki nasıl bir insanla arkadaşlık yapıyorum. Nasıl bir anda düşmanlık durumuna girdi. Belki de kendisine sormak lazım" dedi.

uu.jpg

Yunus Emre de "Ben sadece bazı şeylerin farkına vardım. Aleyna ile ilgili bir durum yok. Senin sorumlu olduğun bir ailen var. Hedefine gitmekten mutluluk duyarım. Seninle ilgili nötürüm. Karşı takımda Berna'nın kalması daha çok işimize gelecekti o yüzden Aleyna'nın gitmesini istedim" ifadelerini kullandı.

640xauto-001.webp

Aleyna da "Demek ki arkadaşlıkların burada bir önemi yok, sadece fazladan bir hafta kalabilmek için yapmış" dedi.

Yunus Emre de "Tıpkı sizin gibi" cevabını verdi.

YUNUS EMRE KİMDİR

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul'da doğdu ve şu an Silivri'de ikamet ediyor. 1.85 metre boyunda ve 82 kilo olan Yunus Emre, Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik okuyor.

Lise yıllarında bir sağlık sorunu yaşayarak fazla kilo aldığını ve bu durumun okulda alay konusu olduğunu belirten Yunus Emre, tedavisi sonrası koşarak 96 kilodan 64 kiloya düşmeyi başardığını aktarıyor.

17 yaşında ajanslara başvurarak katalog çekimleri yapmaya başlayan Yunus Emre, 18-19 yaşlarında Fashion Week'lerde modellik yapmaya başladı.

Küçükken dövüşçü olma hayalleri kurduğunu ancak ailesinin buna izin vermemesi üzerine spor yapmaya başladığını söyleyen Yunus Emre, profesyonel kick boksörleri, güreşçileri ve karetecileri antrenmanlarda geçerek yeteneklerini keşfetti. Bu süreçte MMA dövüşlerine katılmaya başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar