Dilan Polat intihara kalkışmıştı! Kayınvalide Şükran Polat’tan şaşırtan açıklama

Dilan Polat intihara kalkışmıştı! Kayınvalide Şükran Polat’tan şaşırtan açıklama
Kara para aklama ve şantaj suçlarından yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın geçtiğimiz gün mahkeme sonrası yaşadıklarını kaldıramayıp intihara kalkıştığı belirtilmişti. Polat hakkında ilk açıklama kayınvalide Şükran Polat'tan geldi.

Yaklaşık altı aydır tutuklu bulunan Dilan Polat’ın psikolojisinin kötü olduğu söyleniyordu. Geçtiğimiz gün Polat’ın yakın arkadaşı Candan Toprak, hesabından yaptığı paylaşım ile Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiğini ve vücudunda morluklar ile kesikler olduğunu iddia etmişti.

Ünlü fenomen hakkında ilk açıklamayı Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat kişisel sosyal medya hesabından yaptı.

s-1b0bb2e327401216fa8b8e2e47504f68a6a309f4.webp

KAYINVALİDESİ HABERLERİ DOĞRULADI

Şükran Polat, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile haberlerin doğru olduğunu ve Dilan Polat'ın kendine zarar verdiğini şu sözlerle açıkladı:

"Evet maalesef doğru haberler gelinim artık yapılanları kaldıramıyor, iftiraları kaldıramıyor bize zaten her görüşe gittiğimiz de söylüyordu dayanamıyorum artık diye. Mahkeme sonrası kendine zarar verdi. Çünkü biliyor ki suçu yok. Biz sizlere yansıtmadık."

4kvnyo0bi0288thboldu9g.webp

NE OLMUŞTU

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat geçtiğimiz hafta sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında eşi Engin Polat ile birlikte hakim karşısına çıkmıştı.

MAHKEME SONRASI OLANLARI KALDIRAMADI İNTİHARA KALKIŞTI

Mahkeme sonrası kendine zarar veren Dilan Polat’ın intihara kalkıştığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Psikolojisinin iyi olmadığı söylenen Polat tedavinin ardından cezaevine gönderildi.

YAKIN ARKADAŞI AÇIKLAMIŞTI

Öte yandan geçtiğimiz hafta Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Candan Toprak Dilan'ın kendisine zarar verdiğini sosyal medya hesabından açıklamıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar