Seçimi kaybetti köyüne döndü! Maçoğlu’nun yeni mesleği belli oldu

Seçimi kaybetti köyüne döndü! Maçoğlu’nun yeni mesleği belli oldu
31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy’de girdiği seçimi kazanamayan ve memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu’nun yeni işi belli oldu.

Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Kadıköy'de aday olmuş ancak beklenmedik bir şekilde oy kaybederek seçimi kaybetmişti. Seçim yenilgisinden sonra memleketi Tunceli'ye dönen Maçoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Maçoğlu, arı yetiştiriciliği yaptığı alandan bir video paylaşarak, "Bahar aylarının gelmesiyle birlikte kolektif üretim çalışmalarımız hız kazandı. Arı bakımı ve kovanların bölünme işleminin ardından arılarımızı bal üretimi için yüksek rakımlı yaylalara göndereceğiz. Doğayı koruyan, ekolojiyi savunan üretim biçimlerini desteklemekle kalmayıp aynı zamanda bir parçası olacağız" notunu düştü.

macogluu.jpg

Maçoğlu'nun bu paylaşımı altına, "Durduk yere siyasi hata yaparak tüm sempatimizi kaybettiniz", "Burası Kadıköy Özgürlük Parkı mı?", "Yeni mesleğiniz hayırlı uğurlu olsun", "Kürkçü dükkanı" gibi çeşitli yorumlar yapıldı.

kadikoy-de-secimi-kaybeden-fatih-mehmet-macoglu-17268473-4630-amp.jpg

KADIKÖY'DE ÜÇÜNCÜ OLDU

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin İstanbul’daki kalesi Kadıköy’de belediye başkan adayı olan Fatih Mehmet Maçoğlu seçimleri kazanamadıç

Sonuçlara göre CHP adayı Mesut Kösedağı yüzde 68,71’le seçimi kazandı. Onu yüzde 13,08’le AKP adayı Veli Arslan ve yüzde 10’la Maçoğlu izledi.

‘Komünist başkan’ olarak da bilinen TKP’li isim, yenilgiden sonra Twitter‘dan şunları yazmıştı: “İlk günden beri bizi yalnız bırakmayan, güler yüzü ile bize kapısını açan Kadıköylülere, yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Mevcut durum gösterdi ki iktidar yönetemiyor. Önümüzdeki süreçte de ülkenin her yerinde eşitlik, özgürlük ve adalet mücadelemizi sürdüreceğiz.”

macoglu-2.jpg

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar