Pelin Karahan’dan, Aslı Enver açıklaması! “Onun için de çok gereksiz”

Pelin Karahan’dan, Aslı Enver açıklaması! “Onun için de çok gereksiz”
Bir dönemin sevilen dizisi Kavak Yelleri’nde rol arkadaşı olan Aslı Enver ile Pelin Karahan’ın dostlukları yıllar içinde düşmanlığa dönüşmüştü. Küslüğün nedeni ise bir reklam anlaşması olduğu öne sürülmüştü. Haklarında çıkan bu iddialara Pelin Karahan cevap verdi.

Bir AVM’de görüntülen güzel oyuncu Pelin Karahan, Aslı Enver ile aralarında sanıldığı gibi küslük olmadığını söyledi. Karahan, "Asla öyle bir şey yok aramızda” ifadelerini kullandı.

Dizi bittiğinden beri çok uzun zamandır görmüyoruz birbirimizi. Bir yerlerde denk geldiğimizde selamlaşıyorduk ama çok uzun zamandır denk de gelmiyoruz. Asla oradaki gibi bir haber söz konusu değil, Yani bu nasıl bir akıl uydurmasıdır anlamıyorum. Kimse kimsenin ekmeğinde oynamaz. O da hamile şu anda... Onun için de bu haber çok gereksiz.”

NE OLMUŞTU?
İddialara göre, güzel oyuncu Pelin Karahan, 2020 yılında bir markayla tam 1 milyon TL karşılığında reklam anlaşması yapmak üzereyken, son dakika değişikliğiyle marka, aynı rakama Enver ile el sıkışmış ve bunun üzerine Karahan, eski rol arkadaşının kendisi için kulis yaptığını düşünerek Aslı Enver''le bağını koparttığı ortaya çıktı. İşin aslı ise marka, Enver''i Karahan''a göre daha popüler olduğu için seçmişti. (TV100)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar