İnci Taneleri'nin Dilberi Hazar Ergüçlü pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İnci Taneleri'nin Dilberi Hazar Ergüçlü pozlarıyla sosyal medyayı salladı
Yayınlandığı ilk günden büyük ses getiren İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü kişisel sosyal medya hesabından sette geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaştı.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka ve Selma Ergeç'in başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi 'İnci Taneleri', izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Dizide Dilber karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya hesabından setten bir paylaşım yaptı. Paylaşımı, takipçilerinden büyük ilgi gördü.

uu.jpg

Perşembe akşamları Kanal D'de ekranlara gelen ve reytinglerde üst sıralarda yer alan İnci Taneleri dizisinde Dilber'i canlandıran Hazar Ergüçlü, Instagram hesabından sette geçirdiği keyifli anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede geniş yorum ve beğeni alarak dikkat çekti.

Ergüçlü, "Bu akşam bizim ortam" notuyla birlikte yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Takipçileri, paylaşıma yoğun ilgi göstererek yorumlarını ve beğenilerini sunarken, Ergüçlü'nün setteki enerjisine ve çekimlerdeki keyifli atmosfere dair olumlu geri dönüşlerde bulundular.

yy.jpg

İnci Taneleri'nin başarılı oyuncusu Hazar Ergüçlü'nün setten yaptığı bu çarpıcı paylaşım, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı ve dizinin gelecek bölümlerine dair meraklarını artırdı.

İşte Hazar Ergüçlü’nün paylaşımına gelen yorumlar...

Bir sosyal medya kullanıcısı ‘Öleceğim güzelliğine" derken, bir kullanıcı da "Dilber kraliçe" ifadelerini kullandı.

yhy.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI

Kuzey Güney, Medcezir, Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete, Hayat Sırları, Alev Alev, Menajerimi Ara, İnci Taneleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar