Aslı Enver'in milyonluk anlaşması dudak uçuklattı!

Aslı Enver'in milyonluk anlaşması dudak uçuklattı!
Hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla adından sıklıkla bahsettiren Aslı Enver, sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile evlenmişti. Evlilik sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Enver, üç ayrı firmayla reklam anlaşması yapmıştı. Güzel oyuncunun kazandığı para dudak uçuklattı.

Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan Aslı Enver, sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında geliyor.

Güzel oyuncunun sürpriz evlilik kararı herkesi çok şaşırtmıştı. Yaklaşık 6 ay aşk yaşadığı iş insanı Berkin Gökbudak ile nikâh masasına oturmuştu. Evliliğin ardından hamile olduğu ortaya çıkan Aslı Enver sessizliğini bozmuştu.

 

Aslı Enver''den bebek açıklaması: Geçmişteki bazı davranışlarımın...

"Karnını gizliyor" yorumları yapılan Aslı Enver''den ilk açıklama gelmişti. 38 yaşındaki Aslı Enver muhabirlerin "Hamile misiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

 

Aslı Enver ile eşi ilk kez görüntülendi: Hadi biraz beni öv! - Haberler  Magazin

Utangaç tavırlar sergileyen güzel oyuncu iddiaları reddetmedi. Ama bir türlü "Hamileyim" de diyemedi. Enver, "Çok yeni bir konu, bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşurum" şeklinde konuşmuştu.

Hamile olması nedeniyle dijital bir platformda yayınlanacak ve çekimlerine başladığı diziden ayrılmak zorunda kalan Enver, 3 ayrı firmayla reklam anlaşması yaptı.

ASLI ENVER, “BEBEK BEREKETİYLE GELİR”

Güzel oyuncu, daha önce yüzü olduğu bir bankayla iş birliğini konuşulanlara göre 8 milyon TL''ye yeniledi. Yine iddiaya göre Aslı Enver, bir cilt kremiyle yaptığı reklam sözleşmesini de 5 milyon TL''ye 2023 sonuna dek uzattı.

Enver, bir bebek markasıyla da reklam anlaşması yapıp 5 milyon TL''yi cebine koydu. "Bebek, bereketiyle gelir" sözünün hakkını veren güzel oyuncu, böylece üç ayrı anlaşmadan 18 milyon TL kazanmış oldu.

“ÇOCUĞUMUZUN CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL"

Berkin Gökbudak ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına almaya hazırlanan Aslı Enver geçen günlerde, "Hamilelik güzel gidiyor. Her şey yolunda. Daha çocuğumuzun cinsiyeti belli değil. Aşerme durumum olmadı, güzel geçiyor" demişti.

Enver, eşi Gökbudak ile Caddebostan''da görüntülenmişti. Geçtiğimiz ay ani bir kararla evlenen ikilinin keyfi yerindeydi. Bir muhabirin "Berkin Bey, eşinizin oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine kocasına dönen Enver, espri yapmıştı:

"GURUR DUYUYORUM ASLI''YLA"

"Hadi biraz öv beni!" Gökbudak, bunun üzerine "Gurur duyuyorum Aslı''yla. Önceden de takip ediyordum. Çok başarılı bir oyuncu kendisi" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan Aslı Enver, geçen günlerde samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Instyle Dergisi''ne konuşan Enver, "Yalnızlıkla ilgili korkular kalkınca gelecekle ilgili endişeler de azalıyor, geçmişteki bazı davranışlarımın da ne kadar abartılı olduğunu görüyorum. Kendimi daha iyi tanıyor ve dolayısıyla da daha iyi hissediyorum artık" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar