Aslı Enver doğum için Türkiye’yi terk etti! Doğum için bakın hangi ülkeye gitti

Aslı Enver doğum için Türkiye’yi terk etti! Doğum için bakın hangi ülkeye gitti
Hem güzelliğiyle hem de oyunculuğuyla adından sıklıkla bahsettiren Aslı Enver, sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile evlenmişti. Evlilik sonrası hamile olduğu ortaya çıkan Enver, Türkiye'yi terk etti. İngiltere'de doğup büyüyen Enver, kızını da Londra'da dünyaya getirmeyi planlıyor.

Kavak Yelleri, Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan Aslı Enver, sürpriz evlilik kararı herkesi çok şaşırtmıştı. Yaklaşık 6 ay aşk yaşadığı iş insanı Berkin Gökbudak ile nikâh masasına oturmuştu. Evliliğin ardından hamile olduğu ortaya çıkan Aslı Enver, Türkiye’yi terk etti. Kızını Londra''da dünyaya getirmeyi planlıyor.

Şarkıcı Murat Boz ile birlikteliğiyle çok konuşulan, ilişkisinin ardından pek çok isimle anılıp daha sonra ise Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlenen güzel oyuncu, Londra''da doğum için hastane ve doktor arayışına girdi.

Enver, İngiltere''de ailesine ait olan daireyi de bebeği için uygun bir hale getirecek.

Anne olmaya hazırlanan ünlü oyuncu Aslı Enver, bir bebek markası ile 5 milyon TL’lik anlaşma imzalamıştı. Bu süreçte oyuncuya reklam teklifi yağıyor. (Takvim)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar