O söz Yılmaz Erdoğan’ı çılgına döndürdü! Affetmedi savcılığa şikayet etti

O söz Yılmaz Erdoğan’ı çılgına döndürdü! Affetmedi savcılığa şikayet etti
Yılmaz Erdoğan, bir takipçisinin yorumuyla çılgına döndü ve konuyu savcılığa taşıdı. İddiaya göre, Ayşe K. adlı kullanıcı, Erdoğan'ın bulunduğu bir videonun altına "Pislik maddeleri, ekmeğimizi yiyen itler" şeklinde bir yorum yazdı. Erdoğan, soluğu savcılıkta aldı ve takipçisinden şikayetçi oldu.

Uzun bir aradan sonra senaristliğini ve başrolünü üstlendiği "İnci Taneleri" adlı dizisiyle ekranlara dönen usta oyuncu, takipçi kriziyle gündeme geldi. Sosyal medyada gördüğü bu hakaret içeren yorumu affetmeyen Erdoğan, konuyu hukuki yollara başvurdu.

0x0-1710045201604.webp

USTA OYUNCU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İddiaya göre, Ayşe K.'nın sözleri usta oyuncuyu fena halde kızdırdı ve bu durumu affetmedi. Yılmaz Erdoğan, onur, şeref ve saygınlığının zarar gördüğünü belirterek, söz konusu yorumun fikir özgürlüğünü aşarak hakaret boyutuna ulaştığını ifade etti. Bu nedenle Ayşe K.'nın cezalandırılmasını talep etti.

yilmaz-erdogan.jpg

Ünlü oyuncunun suç duyurusu sonrasında, şikayet hakkında soruşturma başlatıldı ve hukuki süreç devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın aldığı bu karar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

yilmaz-erdogani-cilgina-ceviren-yorum-solugu-savcilikta-aldi-5kcn.webp

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar