Usta oyuncunun anısına anma gecesi düzenlendi! Pelin Öztekin törene değil nereye gitti

Usta oyuncunun anısına anma gecesi düzenlendi! Pelin Öztekin törene değil nereye gitti
Ünlü Türk tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin, vefatının üçüncü yıl dönümünde sevenleri tarafından anıldı. Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde düzenlenen törende, 80'lerin unutulmaz şarkılarıyla, anılarla ve duygusal anlarla Rasim Öztekin'in hayatı ve sanatı hatırlandı. Törene katılmayan Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in bu kararı dikkat çekti.

8 Mart 2021'de aramızdan ayrılan Rasim Öztekin'in anma töreni, sevdikleri ve hayranları tarafından özel bir organizasyonla gerçekleştirildi. Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde düzenlenen törende, sanatçının hayatını ve eserlerini anlatan bir belgesel gösterimi ile başlandı. Törene katılanlar arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Rasim Öztekin'in eşi Esra Öztekin ve diğer yakınları da yer aldı.

65ec5914a62a08cf17a3f0fb.webp

ANMA GECESİNDE RASİM ÖZTEKİN'İN SEVDİĞİ ŞARKILAR YER ALDI

'Seksenler’in oyuncularının sahne aldığı anma gecesini, Rasim Öztekin’in eşini oynayan Özlem Türkad ile oğlunu oynayan İlker Ayrık sundu. Anma gecesinde, Rasim Öztekin'in sevilen şarkıları ve tiyatro sahnelerinden kesitlerle dolu bir program sunuldu. Tiyatro sanatçısının hayatına dair anılar paylaşılırken, duygusal anlar yaşandı.

65ec5914a62a08cf17a3f101.webp

Özel olarak hazırlanan programda, Rasim Öztekin'in hayatını anlatan belgesel gösterimi, seyircileri duygulandırdı. Ardından, sahneye çıkan müzisyenler ve oyuncular, Rasim Öztekin'in sevilen şarkılarını seslendirerek geceye renk kattılar.

Törende elde edilen gelirin, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na aktarılacağı belirtildi. Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'in bu özel günde törene katılmaması, dikkat çeken detaylardan biri oldu.

65ec5916a62a08cf17a3f109.webp

“OLMAYI SEVDİĞİN YERDEYİM RASİM'İM”

Babasının izinden giderek oyuncu olan Öztekin, Galatasaray’ın maçına giderek tribünden yaptığı paylaşıma; "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" mesajını yazdı.

65ec5914a62a08cf17a3f0ff.webp

65ec5914a62a08cf17a3f105.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar