İnci Taneleri dizisinde yeni karar! O sahne olmayacak

İnci Taneleri dizisinde yeni karar! O sahne olmayacak
Kanal D'de yayınlanan ve ilk bölümünden bu yana pavyondaki dans sahneleri ile gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisine Ramazan ayarı yapıldı. Dizide bu ay payvon sahneleri kullanılmayacak.

Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 8. bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Hazar Ergüçlü'nün başarılı performansıyla dikkat çeken Dilber karakteri ve pavyon sahneleriyle izleyicilerin ilgisini çeken dizi, yeni bir gelişme ile merak uyandırıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizinin yeni bölümünde Ramazan boyunca herkesi şaşırtacak bir karar alındı. Dilber'in dans etmeyeceği öne çıkarken, pavyon sahnelerinin tamamen rafa kaldırılacağı belirlendi. Bu değişiklikle birlikte, İnci Taneleri'nin yeni bölümü izleyicilere farklı bir atmosfer sunacak.

Dizide bu hafta, Dilber karakterinin hedefi, belalı kocası Zahir'den kurtulmak olacak. Dilber, kendi planlarını yaparken, Azem'in ise oğlu Cihan'la diyalog kurma çabaları dikkat çekecek. Cihan'ın kafasının karıştığı bir süreç başlayacak. Öte yandan, Azem, Piraye'nin ailesiyle aynı yerde çalışmayı reddedecek ve bu durum Piraye'nin Azem'e özel bir teklif sunmasına neden olacak. İnci Taneleri'nin yeni bölümü, seyirciyi sürükleyici bir hikayeye davet ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar