Milli Takımda Montella dönemi resmen başladı: İlk açıklamalar geldi

Milli Takımda Montella dönemi resmen başladı: İlk açıklamalar geldi
TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella için imza töreni düzenleniyor. İşte ilk açıklamalar....

A Milli Futbol Takımı yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, TFF Hasan Doğan kamp ve eğitim tesislerinde düzenlenen törende 3 yıllık mukaveleye imza atıyor. İşte ilk açıklamalar.

Düzenlenen törende Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

"İŞİN TEMELİNE İNMEK LAZIM."

Mehmet Büyükekşi: Montella, hem teknik adamlık başarısıyla hem de saha dışındaki tutumuyla kendisine sevgi, saygı duyulmasını sağladı. Buradan gittikten sonra da burayla alakalı övgü dolu açıklamalar yaptı. Şimdi de aynı istikrarı milli takım için göstermesini bekliyoruz.

En son Dünya Kupası'na 2002'de gittik, 21 yıl olmuş. Yerli hoca da çalıştırmış olmamış, yabancı hoca da. Çok önemli isimler var. İşin temeline inmek lazım.

f7by6pswcaa80q4.jpeg

"MİLLİ FORMAYI GİYMEK BİR HEDİYE DEĞİL, BÜYÜK BİR PRESTİJDİR."

Vincenzo Montella: Öncelikle taraftarlara neşe ve mutluluk getirmek istiyoruz. EURO 2024'e giderek hem Türkiye'deki hem Almanya'daki vatandaşlarımıza bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz.

Bir futbol takımını temsil etmiyorum. Her maçı izleyerek kendi görüşüme uygun kararlar vereceğiz.

Milli formayı giymek bir hediye değil, büyük bir prestijdir.

Benim ilk hedefim geleceğe bakmak. Bugünün gerçeklerini ve neler yapmamız gerektiğini biliyoruz ama ilk hedef geleceğe bakmak. Tarihi, geçmişi biliyoruz. Onlardan bir çıkarım yapıp böyle olacak demiyoruz. Hep geleceğe bakıyoruz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar