Mide ağrısı deyip geçmeyin: Hastanede gerçeği öğrenince şok oldu! 69 yaşındaki adam ölümden döndü

Mide ağrısı deyip geçmeyin: Hastanede gerçeği öğrenince şok oldu! 69 yaşındaki adam ölümden döndü
Kırklareli'nde mide ağrısı nedeniyle hastaneye giden 69 yaşındaki hasta aort damarının yırtıldığını öğrendi. Acil operasyon yapılan hasta ölümden döndü.

Lüleburgaz ilçesinde yaşayan 69 yaşındaki Aydın Meşeli, mide ağrısı şikayetiyle Lüleburgaz Devlet Hastanesine başvurdu. İlk müdahalenin ardından Meşeli'nin durumunun ciddi olması nedeniyle Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

20240227aw150706-0.jpg

Yapılan tetkikler sonucunda Meşeli’nin aort damarında yırtık tespit edildi. Hastaya Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Opr. Dr. Halit Er, Opr. Dr. İbrahim Atakan Geçici ve Uzman Dr. Yücel Uzun tarafından anjiyografik yöntemle acil bir operasyon gerçekleştirildi.

1463567999902.jpeg

Operasyonun başarılı geçmesiyle hastanın sağlığına kavuştuğu bildirildi. Aydın Meşeli, yaşadığı mide ağrısı nedeniyle hastaneye başvurduğunu belirterek, “Mide ağrısı şikayetiyle geldim. Ardından Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildim. Burada yapılan acil müdahale sayesinde sağlığıma kavuştum” dedi.

aort-damari-genislemesi-nedir-damar-aort-13966145-9583-amp.jpg

Meşeli, doktorlara teşekkür ederek, “Doktorlarımıza minnettarız. Onlar her zaman yanımızda oldular. Onlar olmasaydı, biz de burada olamazdık” şeklinde ifadeler kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar