Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor: İşte gündem maddeleri

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor: İşte gündem maddeleri
Milyonlarca kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine toplantısında alınacak kararlar yakından takip ediyor. Kritik toplantı yarın saat 15.00'te başlayacak. Kabine sonrası atılacak adımlara alakalı Erdoğan'ın yapacağı konuşma büyük bir merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın toplanacak. Toplantının gündeminde ekonomi ve eğitim başlıklarının olması tahmin ediliyor.

1200x675-cmsv2-4b076d95-cf22-5d69-8367-cf741013d4e2-6288394.jpg

Kabine toplantısının gündeminde, enflasyonla mücadele, emekli ve dar gelirlilerin durumunu iyileştirmek için alınacak adımlar, bütçe açığının kapatılmasında kritik olan kamuda tasarruf ve öğretmen atamalarının olacağı düşünülüyor.

Terörle mücadele, İsrail-Filistin savaşını durdurmak için atılabilecek bazı adımlar, İsrail’le ihracatın kesilmesinin ekonomiye olan etkileri gibi başlıkların da Kabine’de konuşulması beklenen diğer konulardan.

kabine-16-nisan-2024-2214521.jpg

ERDOĞAN'IN ÖĞRETMEN ATAMALARINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin, atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımının Kabine sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını ifade etmişti. Erdoğan'ın Kabine sonrası atamalara ve ekonomide atacakları adımlara alakalı bazı açıklamalar yapması bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar