Boğaz ağrısı olanlar dikkat: Önemsemedi bütün uzuvlarını kaybetti!

Boğaz ağrısı olanlar dikkat: Önemsemedi bütün uzuvlarını kaybetti!
Teksaslı bir kadın, boğaz ağrısı olduğunu düşündüğü şeyin sepsise yol açmasının ardından kollarını ve bacaklarını kaybetti.

51 yaşındaki öğretmen Sherri Moody, bir okul gezisi sırasında boğaz ağrısı ve kaşıntı hissetmeye başladı. Semptomları birkaç gün içinde şiddetlendi ve yüksek ateş, halsizlik, nefes alma güçlüğü ve kusma gibi problemler ile karşılaştı.

1.jpg

Hastaneye kaldırılan Sherri'nin organları iflas etmeye başladı ve kan basıncı düştü. Doktorlar, Sherri'nin sepsis enfeksiyonu yaşadığını tespit etti. Acil bir şekilde komaya alınan kadının enfeksiyonu nereden ve nasıl kaptığı bilinmiyor. Ancak doktorlar Sherri'nin bir diğer rahatsızlığı olan romatoid artrit (eklem rahatsızlığı) için kullandığı ilaçlardan dolayı bağışıklık sisteminin düştüğünü ve bundan dolayı da enfeksiyon kaptığını tahmin ediyor.

2-001.jpg

Organları iflas etmeye başlayan Sherri'nin hayatını kurtarmak için bacakları diz altından ve kolları da dirsek altından kesilerek ameliyat edildi. Sherri, "Zihinsel olarak çok güçlüyüm. Ben sadece mutlu olmayı seçiyorum. Bu arada sırada sinir krizi geçirmediğim ve biraz ağlamadığım anlamına gelmiyor. Ama bunun uzun sürmesine izin vermiyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar