Kutlama sırasında çöken balkondan düşen CHP'li ilçe başkan yardımcısı öldü

Kutlama sırasında çöken balkondan düşen CHP'li ilçe başkan yardımcısı öldü
Denizli’nin Tavas ilçesinde gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde heyecanlı bekleyişin sonucunda yaşanan acı bir olay, CHP ilçe binasında sevinçle kutlanan zaferin hüzne dönüşmesine neden oldu. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık'ın önde tamamladığı yarış, seçim coşkusunun yerini derin bir üzüntüye bıraktı.

Yeni Mahalle Karağolanoğlu Caddesi'nde bulunan CHP ilçe binasında toplanan partililer, seçim zaferini kutlamak için bir araya geldiler. Kutlamalar sırasında yaşanan trajik bir olay, sevincin gölgesini düşürdü. Binanın ikinci katındaki balkonun ağırlığını kaldıramayarak çökmesi sonucunda 8 kişi yaralandı. Bu yaralılar arasında başına darbe alan ve hayati tehlikesi bulunan CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz da vardı.

aw174413-04.jpg

Yaralılar, hemen çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Ancak Palaz'ın durumu kritikti ve Tavas Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Palaz, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

aw174413-05.jpg

Bu haber üzerine CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, "31 Mart seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre yaşadığımız sevincin yanında bir de üzüntü yaşadık. Tavas İlçe Örgütümüzde Başkan Yardımcımız Mehmet Palaz, dün akşamki kutlamalar sırasında balkon çökmesi sonucu hastaneye kaldırıldı ve biraz önce kendisinin vefat haberini aldık. Ailesine ve partimize başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

aw174413-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar