Köpeğe işkence eden caniye ödül gibi ceza!

Köpeğe işkence eden caniye ödül gibi ceza!
İzmir'in Urla ilçesinde, komşu iş yerinde bulunan köpeğe acımasızca saldıran ve etrafı tahrip eden M.K. isimli şahsa ev hapsi cezası verildi.

Olay, Kuşçular Mahallesi'nde meydana geldi. M.K., iş yerinin önünde zincirle bağlı olan köpeğe elindeki hortumla defalarca vurdu. Ardından, etrafta bulunan bir motosikleti devirdikten sonra köpeği demirle ve ardından kürekle vurdu.

5434.jpg

İş yeri çalışanı çocuğun ise olay esnasında korktuğu için müdahale edemediği belirtildi. Saldırının güvenlik kamerasına yansıdığı ve köpeğin sahibinin saldırgandan şikayetçi olduğu öğrenildi. Başı yaralanan köpek, sahibi tarafından veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

M.K. ve iş yeri çalışanı M.K., gözaltına alındıktan sonra ifadeleri alındı. M.K., aracına zarar verdiği gerekçesiyle köpeğe saldırdığını belirtti. Mahkeme kararıyla M.K.'ye ev hapsi cezası verilirken, iş yerinde müdahale edemeyen M.K.'ye haftada bir gün bir saat barınakta çalışma cezası verildi. Sosyal medya kullanıcılarının tepkisiyle karşılaşan olay, şiddet içeren görüntülerin paylaşılmasıyla geniş yankı buldu. Saldırganın ev hapsi cezası almasıyla birlikte, iş yeri çalışanının da cezalandırılması kararı alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar