Kocaeli’nde feci kaza: Mühendis 1 ton demirin altında kaldı

Kocaeli’nde feci kaza: Mühendis 1 ton demirin altında kaldı
Kocaeli’nde 1 ton ağırlığındaki demirler tırdan indirildiği sırada mühendis Avni Kuş'un üzerine düştü. Mühendis feci şekilde hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir inşaat alanında korkunç bir kaza meydana geldi. Tırdan indirilen 1 ton ağırlığındaki demirlerin üzerine düştüğü bir mühendis feci şekilde hayatını kaybetti. Olay, Pelitli Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanında yaşandı.

Saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, inşaat için getirilen demirler tır dorsesinden indirilirken, 52 yaşındaki Avni Kuş'un üzerine düştü. Olayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Avni Kuş'un hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekiplerin çalışmasının ardından Kuş'un cansız bedeni otopsi için Gebze Fatih Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Avni Kuş'un, lojistik depo inşaatında taşeron firma mühendisi olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar