Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından eşine romantik mesaj!

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sından eşine romantik mesaj!
Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Nursema'yı canlandıran Ceren Karakoç, uzun süredir evli olduğu meslektaşı Osman Karakoç'un 40. yaş gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Karakoç, eşinin doğum gününü kutladığı romantik bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak "Sevgili, iyi ki doğdun. Seni seviyorum" sözleriyle duygularını ifade etti.

Kızılcık Şerbeti'nin izleyici rekorları kıran Nursema'sı Ceren Karakoç, eşinin yaş gününü kutladığı bu özel anı takipçileriyle paylaşarak sevgi dolu bir mesaj iletti.

tt.jpg

2013 yılından bu yana meslektaşı Osman Karakoç ile mutlu bir evlilik süren Karakoç, zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden eşiyle geçirdiği romantik anları da takipçileriyle paylaşıyor.

CEREN KARAKOÇ KİMDİR?

1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ceren Karakoç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine Beni Affet dizisinde Kader karakteriyle adım atan Karakoç, bu rolle uzun süre ekranlarda yer aldı.

3582488-1920x1080.webp

Ardından Terapi Ötesi adlı oyunda yer alarak performansını pekiştirdi. Maria ile Mustafa ve Akıncı gibi projelerde de rol alan Karakoç, 2019 yılında İstanbul'a taşındı. Burada 2022'de Show TV'de yayınlanmaya başlayan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteriyle büyük beğeni topladı.

screenshot-3-yyw3.webp

OSMAN KARAKOÇ

Sinema oyuncusu Osman Karakoç bir döneme damgasını vuran 'Unutma Beni' adlı günlük yayınlan diziyle karşımıza çıkmıştı. Ali karakteriyle hafızalara kazınan Karakoç, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yaptığını biliyor muydunuz.

Peki Osman Karakoç kimdir? Osman Karakoç kaç yaşında, nereli? Hangi oyuncuyla evli

Diyarbakır doğumlu olan Osman Karakoç 29 Nisan 1983 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Kimya Bölümü'nde yapan Karakoç, tiyatroyla tanışması ile okulu bıraktı ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi tiyatro bölümünü kazandı.

Osman Karakoç, Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç ile 2013 yılında hayatını birleştirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar