Kızıl Goncalar dizisinde ayrılık çanları çalmaya başladı! Açık açık söylediler

Kızıl Goncalar dizisinde ayrılık çanları çalmaya başladı! Açık açık söylediler
FOX TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen ve gündeme bomba gibi düşen Kızıl Goncalar dizisi, 4. bölümüyle ekran başındakileri sarstı.

Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in üstlendiği dizi, izleyicileri şoke eden ayrılık haberleriyle gündeme geldi.

Her bölümü olay dolu sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken Kızıl Goncalar, son bölümde Cüneyd ve Zeynep'in evlilik törenine odaklanarak izleyicileri ekrana kilitlemişti. Ancak, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Meryem'in onayıyla gerçekleşen evlilik, dizinin merakla beklenen ayrılık haberlerini de beraberinde getirdi.

1-bn6x-jpg.webp

Dizinin yeni bölümünde, Meryem ve Levent'in beklenmedik bir plan içinde olduğu ortaya çıkıyor. Cüneyd ve Zeynep'in mutlu bir geleceğe adım attığı zannedilirken, Meryem ve Levent'in gerçek niyetleriyle yüzleşecekler. Suavi'nin de dahil olduğu karmaşık olaylar zinciri, dizinin hayranlarını şaşkına çevirecek.

2-vqym-jpg.webp

Özellikle "Kaçacağız buralardan" sözleriyle duyurulan sürpriz ayrılıkların hangi karakterleri etkileyeceği ise henüz netlik kazanmış değil. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler arasında kimin vedalaşacağı merak konusu olurken, Kızıl Goncalar’ın yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'da yayınlanacak.

6-9py2-jpg.webp

Dizinin oyuncu kadrosunda Özcan Deniz – Levent Alkanlı, Özgü Namal – Meryem Tezel, Mert Yazıcıoğlu – Cüneyd Güneş, Erkan Avcı – Sadi Hüdayi Güneş ,Hazal Türesan – Beste Özdemir Alkanlı ,Mert Turak – Naim Tezel ,Selen Öztürk – Hasna Güneş ,Şerif Erol – Suavi Alkanlı ,Duygu Sarışın – Hande Alkanlı

,Tuğrul Tülek – Seçkin Özarslan ,Sitare Akbaş – Birgül Tezel ,Mina Demirtaş – Zeynep Tezel ,Esma Yılmaz – Mira Alkanlı gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar