İstanbul'da korku dolu dakikalar! Sosyete pazarında bomba paniği

İstanbul'da korku dolu dakikalar! Sosyete pazarında bomba paniği
İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sosyete pazarında hırsızlık yaptığı belirlenen 3 kadın, yakalandıktan sonra bomba olduğunu iddia ederek çevrede panik yarattı. Olay, pazara gelen vatandaşlar arasında kısa süreli bir kaos ve telaşa neden oldu.

Sosyete pazarında gerçekleşen olayda, hırsızlık suçundan yakalanan 3 kadının, "bomba var" şeklinde bağırmasıyla birlikte, pazara gelenler arasında büyük bir kargaşa yaşandı. Vatandaşlar, panikle kaçışmaya başladı ve bu durum cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

00.jpg

VALİLİK'TEN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Bakırköy İlçemizde kurulan semt pazarında meydana gelen ve sosyal medya mecralarında “halk pazarında bomba paniği" şeklinde paylaşılan olayla ilgili yapılan çalışma sonucunda olayın, semt pazarında hırsızlık yaparken yakalanan zanlının “pazarda bomba var" şeklinde bağırması sonucu yaşandığı tespit edilmiştir. Kısa süreli yaşanan paniğin ardından ihbarın asılsız olduğu anlaşılmış ve semt pazarında ortam normale dönmüştür. Emniyet ekiplerimiz tarafından yakalanan hırsızlık zanlısının emniyetteki işlemleri devam etmektedir" yer aldı.

9o0o.jpg

640xauto-001.webp

istanbul-bakirkoyde-hirsizlik-supheli-37052-1.jpg

istanbul-bakirkoyde-hirsizlik-supheli-37052-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar