Şanlıurfa’da acı olay! Evlenmelerine izin verilmeyen iki genç canına kıydı!

Şanlıurfa’da acı olay!  Evlenmelerine izin verilmeyen iki genç canına kıydı!
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, ailelerinin evlenmelerine onay vermediği iddia edilen Helin Altundağ (21) ve kuzeni Emir Altundağ (22), evlerinde ölü olarak bulundu. İddiaya göre kuzenlerin intihar ettiği düşünülüyor.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, ailelerinin evlenmelerine onay vermediği iddia edilen Helin Altundağ (21) ve kuzeni Emir Altundağ (22), evlerinde ölü olarak bulundu. Kuzenlerin, ailelerinin onayını alamadıkları için intihar ettiği öne sürülüyor. Emir Altundağ'ın, Helin Altundağ'ı vurduktan sonra kendi hayatına son verdiği belirlendi.

18670196-728xauto.webp

Olay, dün akşam Yukarı Dilimli Mahallesi'nde gerçekleşti. Evden silah sesleri duyanların ihbarı üzerine gelenler, kuzenleri kanlar içinde buldu. Sağlık ekiplerinin müdahale etmelerine rağmen Helin ve Emir hayatını kaybetti.

Helin ve Emir Altundağ'ın ailelerinin evlenmelerine izin vermediği ve bu nedenle intihar ettiği iddia ediliyor. Emir'in, önce Helin'i vurduğu ve ardından kendini vurarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Kuzenlerin cenazeleri otopsi için hastaneye götürüldü. Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Daha öncede böyle bir olay Muş'ta yaşanmıştı.

Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde birbirini seven Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatlarına son vermişlerdi. Yakup Sönmez'in isteği üzerine Dilan Tuna'yı ailesi istiyor. Dilan'ın babası kızının küçük olduğunu söyleyerek evlenmelerine izin vermiyor. Dilan Polat, 10 Ağustos günü intihar ediyor. Bu olayın ardından Yakup Sönmez de 13 Ağustos günü yaşamına son veriyor.

ailesinin-vermedigi-dilan-ile-yakup-amol.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar