Yola çıkan tilki kazaya neden oldu! 6 kişi yaralandı

Yola çıkan tilki kazaya neden oldu! 6 kişi yaralandı
Zonguldak’ta motosikletli sürücü tilkiye çarpıp devrildi, üç araç da zincirleme kazaya karıştı. Kazada altı kişi yaralandı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen zincirleme kaza, 6 kişinin yaralanmasına ve bir tilkinin telef olmasına neden oldu. Olay, Tersaneler mevkisinde gerçekleşti.

Hamza İ. yönetimindeki plakası belirlenemeyen Yamaha marka motosiklet, karayolunda seyir halindeyken bir tilkiye çarparak devrildi. Bu sırada arkasından gelen Uğur U. yönetimindeki 67 AEC 931 plakalı Hyundai marka otomobil ile Timuçin G. yönetimindeki 67 ABL 631 plakalı Hyundai marka otomobil ve Samet B. yönetimindeki 67 YD 060 plakalı Hyundai marka otomobil de kazaya karıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü Hamza İ. ile otomobillerde bulunan sürücüler ve yolcular Timuçin G., Sibel G., İkra G., Uğur U. ve Samet B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı ve kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı.

Kazada motosikletin çarptığı tilki de telef oldu. Yetkililer, olayla ilgili incelemenin devam ettiğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar