İnci Taneleri Elif doktor kimdir? İrem Çıray kimdir? İrem Çıray kaç yaşında, nereli?

İnci Taneleri Elif doktor kimdir? İrem Çıray kimdir? İrem Çıray kaç yaşında, nereli?
İnci Taneleri dizisinde Doktor Elif'i canlandıran İrem Çıray insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi ünlü oyuncunun hayatını ve kariyerini araştırıyor. Peki İnci Taneleri Elif doktor kimdir? İrem Çıray kimdir? İrem Çıray kaç yaşında, nereli?

İrem Çıray kimdir?

KANAL D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Doktor Elif, izleyenlerin dikkatini çekti. Birçok izleyici Doktor Elif'i canlandıran ünlü oyuncu İrem Çıray'ı araştırıyor. Peki İnci Taneleri Elif doktor kimdir? İrem Çıray kimdir? İrem Çıray kaç yaşında, nereli?

İREM ÇIRAY KİMDİR?

İrem Çıray, 1992 yılında İzmir'de doğmuş olup babası Selanik göçmenidir. İlköğrenimini İzmir'in küçük bir ilçesinde tamamladıktan sonra, Karşıyaka Atakent Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Çocukluğundan beri oyunculuk tutkusu olan İrem Çıray, bu alanda eğitim almak için Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'ne kaydoldu. Üniversite yıllarında Kore kültürüne olan ilgisiyle tanışarak Kore'de eğitim görmeye başladı ve orada Medya ve İletişim Bölümü'nde eğitimine devam etti.

İrem Çıray, Türkiye'ye dönüşünde BKM'nin "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibine katıldı ve televizyon dünyasında kendine bir yer edindi. Daha sonra Channel A kanalından teklif alarak çalışmaya başladı. Kariyerinin dönüm noktası ise İnci Taneleri dizisinde canlandırdığı Doktor Elif karakteri oldu. Bu karakteri canlandırmasının ardından birçok insan tarafından tanınmaya ve adından söz ettirmeye başladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar