Bahar dizisinde şoke eden ayrılık! Seyirci kabullenemiyor

Bahar dizisinde şoke eden ayrılık! Seyirci kabullenemiyor
Her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen ve reyting rekorları kıran Bahar dizisi, izleyicilerine duygusal bir veda yaşattı. Son bölümde Bahar’ın hastaneden istifa ederek ayrılması seyircileri derinden etkiledi.

Dizide sadece Bahar karakterinin hastaneden ayrılmasıyla sınırlı kalmadı. Timur karakterinin Bahar'a karşı kurduğu tuzak, seyircilerin tepkisini çekti ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Seyirciler, Bahar'ın ayrılığını kabul etmekte zorlanırken, hikayenin bundan sonra nasıl ilerleyeceği merak konusu olmaya başladı.

Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı Türk yapımı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisi. Güney Kore yapımı olan Doctor Cha'dan uyarlanmış olan dizi, izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor.

65ddedf6466fc418cce3e21c.webp

DEMET EVGAR KİMDİR?

Manisa doğumlu olan ve Arnavut kökenli bir aileden gelen Demet Evgar, oyunculuk kariyerine 17 yaşında amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda adım attı. Ray Cooney'nin "Kaç Baba Kaç" oyunuyla sahneye ilk adımını atan Evgar, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Konservatuvar eğitimi sürecinde arkadaşlarıyla birlikte "Tiyatro Kılçık" adında bir topluluk kurdu ve bu toplulukta hem oyunculuk hem de oyun yazarlığı yaptı.

Profesyonel kariyerinde Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi" adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta "Takanlar ve Takılanlar" ile "Ayşegül Hindistan’da" adlı oyunlarda rol aldı. 2009 yılında Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye yönetmenliğinde sahnelenen "Cimri" oyununda "Elise" karakterini canlandırarak 8. Tiyatro Ödülleri'nde Yılın Kadın Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü.

Televizyon ve sinema kariyerinde de başarılı olan Evgar, "Aslı ile Kerem", "Bütün Çocuklarım" ve "Emret Komutanım" gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Sinema alanında ise "Banyo" ve "Beyza’nın Kadınları" gibi filmlerde yer aldı. Ayrıca 2007'de Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen Rock Müzikalleri'nde rol aldı ve 2009'da Mahsun Kırmızıgül'ün "Güneşi Gördüm" filminde "Havar" karakterini canlandırdı. 2010 yılında ise "Yahşi Batı" ve "Vay Arkadaş" gibi önemli yapımlarda yer aldı.

Evgar, televizyon kariyerinde "1 Erkek, 1 Kadın" dizisinde "Zeynep Yıldırım" karakteriyle izleyicilerle buluştu ve "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programında Özgü Namal'ın yerinde kısa süreliğine jüri üyeliği yaptı. Ayrıca manken Didem Soydan ile birlikte GQ dergisinin kapak sayfasında yer aldı. Türk sinemasının 100. yılında "Türk Sinemasının 100. Yılında En İyi İlk On'ları" projesi kapsamında en iyi 10 kadın komedi oyuncusundan biri olarak seçilen Evgar, 2017 yılında Engin Günaydın ile başrolü paylaştığı "Aile Arasında" filminde büyük bir başarı elde etti. Son olarak 2020-2021 yıllarında "Alev Alev" dizisinde "Cemre" karakteriyle başrolde yer aldı.

65b17e4b63722bfd50d9577c.webp

bahar22-rmhx-cover-pd9g-cover.webp

bahar-uyanmaya-hazir-misin-4-bolum-neler-oldu-780x470.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar