Eskişehir’de menzilciler CHP’li sandık görevlisini döverek hastanelik etti

Eskişehir’de menzilciler CHP’li sandık görevlisini döverek hastanelik etti
Eskişehir'in Buhara köyünde Menzil Cemaati’ne bağlı kişilerin çoğunlukta yaşadığı yerde sandık görevlisinin tehdit edilerek darp edildiği iddia edildi.

Türkiye’nin heyecanla beklediği seçim süreci art arda ortaya çıkan skandallarla devam ediyor. Sandık kavgaları, adaylara yapılan saldırıların ardından bir skandal da Eskişehir’de patlak verdi.

Sol Haber'de yer alan habere göre Menzilcilerin yaşadığı bilinen bir yerde, sandık kurulu görevlisi yaşadığı tehdit ve darp sonucunda okuldan kovuldu.

Oy kullanma sürecinin başlamasıyla birlikte bazı kişilerin başkaları adına oy kullanmaya başlamasıyla sorunlar ortaya çıktı. Durumu fark eden CHP'li sandık kurulu üyesi, usulsüzlüğü engellemek için uyarıda bulundu.

menzilcilerin bilvanis çiftliği ve buhara köyü #1862483 - uludağ sözlük galeri

Ancak sandık kurulu üyesi önce tehdit edildi, ardından darp edildi ve son olarak da silahla tehdit edildi. Olay sırasında kolluk kuvvetleri müdahale etmedi ve görevli zorla köyden çıkarıldı.

Olayın ardından sandık görevlisinin CHP teşkilatına haber vermesiyle birlikte darp edilmesine dair bir rapor alındı. Ancak, görevli maruz kaldığı şiddet ve tehditler nedeniyle sandığa geri dönmedi.

Eskişehir'de 'Menzil tarikatı' dayatması: Veliler okulu boykot etti

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar