Hangi renk telefon alsam derdine son: Renk değiştiren telefon tanıtıldı!

Hangi renk telefon alsam derdine son: Renk değiştiren telefon tanıtıldı!
Akıllı telefon devi Infinix renk değiştiren arka kapaklı telefonunu tanıttı. Telefonun arka tarafı kapak olarak da kullanılabiliyor.

Infinix, telefonların arkasını renk değiştirebilen E-Color Shift adlı yeni bir prototip teknolojisi sundu. Bu teknoloji, e-kitap okuyucularda kullanılan E Ink Prism 3 teknolojisini kullanıyor ve telefonun arkasını ayrı ayrı kontrol edilebilen bölümlere ayırıyor.

gsmarena-001.jpg

E-COLOR SHİFT NASIL ÇALIŞIR?

E-Color Shift, renkleri değiştirmek için elektrik sinyalleri kullanan bir film olan elektrokromik film kullanır. Bu film, yalnızca renk değiştirirken güç tüketir ve bir kez ayarlandıktan sonra pil gücü tüketmeden sabit kalır.

gsm.jpg

E-COLOR SHİFT'İN ÖZELLİKLERİ

E-Color Shift ile telefonunuzun arkasını istediğiniz renge dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, farklı animasyonlar ve desenler oluşturabilirsiniz. Teknolojinin şu anki versiyonunda 4 segment bulunurken, gelecekte 60 veya daha fazla özelleştirilebilir alan olabilir.

gsm-2.jpg

E-COLOR SHİFT'İN NE ZAMAN KULLANILABİLİR OLACAK?

Infinix, E-Color Shift teknolojisine sahip ilk tüketici cihazlarının bir veya iki yıl içinde pazara ulaşabileceğine inanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar