Gülben Ergen’in gerçek hali olay yarattı!

Gülben Ergen’in gerçek hali olay yarattı!
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen son performansıyla değil, Photoshop'suz fotoğrafıyla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcının gerçek hali sosyal medyada olay yarattı.

Kırmızı elbisesiyle bir mekanda sahne alan Gülben Ergen'in basına servis edilen fotoğraflarında, filtresiz halinin bulunması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Son dönemde fit görüntüsüyle dikkat çeken Ergen, geçtiğimiz gün bir mekanda sahne aldıktan sonra, basına iletilmek üzere fotoğrafları mail olarak gönderildi. Dosyanın içinden bir de Photoshop'suz fotoğrafın çıkması, herkesi şaşırttı. Filtresiz halinin basına servis edilmesiyle birlikte Gülben Ergen'in gerçek hali magazin gündemine düştü.

8i8.jpg

Temizmagazin'de yer alan habere göre, görselde, Ergen'in fiziğinin bir hayli inceltilmiş olduğu gözlerden kaçmadı. Magazin dünyası, şarkıcının son dönemde uyguladığı diyetle ilgili spekülasyonlara başladı.

77.jpg

"BİTKİSEL AĞIRLIKLI BESLENİYORUM"

Ergen, daha önce yaptığı açıklamalarda, hayvansal gıdaları hayatından çıkardığını ve bir süredir bitkisel ağırlıklı beslendiğini belirtmişti. Sıkı diyet listesinde sadece sebze ve meyvelerin yer aldığını dile getiren Ergen, bu sayede 2 ayda 6 kilo verdiğini ifade etmişti.

65ee84252e0e1148-w1200xh1883.webp

65ee842734d93126-w1200xh1503.webp

76.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar