İstanbul’da Pazartesi trafiği!

İstanbul’da Pazartesi trafiği!
İstanbul'da haftanın ilk iş günü sabah saatlerinde etkili olan yağmurun da katkısıyla trafikte ciddi yoğunluklar yaşandı.

Özellikle Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda Kadıköy ile Kartal arasında her iki yönde trafik ağır seyretti. TEM Otoyolu'nda ise Samandıra kavşağı ile Çamlıca gişeler arasında trafik adım adım ilerledi.

Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçişte ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik yoğunluğu özellikle Çamlıca ve Ataşehir ayrımlarından itibaren başladı.

aa-20240429-34410232-34410230-istanbulda-haftanin-ilk-is-gununde-trafik-yogunlugu-yasaniyor.jpg

Avrasya Tüneli gişelerinde yaşanan yoğunluk, uzun araç kuyruklarına neden oldu. D-100 kara yolunun Avrupa Yakası kesiminde Edirnekapı, Haliç Köprüsü, Halıcıoğlu ve Çağlayan mevkilerinde çift yönlü bölgesel yoğunluklar yaşandı.

TEM Otoyolu'nda ise Bahçeşehir'de Ankara istikametinde ve Haramidere'deki bağlantı yolunda araçlar güçlükle ilerledi. Beylikdüzü-Büyükçekmece yan yolda meydana gelen maddi hasarlı kazanın da trafik akışını olumsuz etkilediği görüldü.

aa-20240429-34410232-34410231-istanbulda-haftanin-ilk-is-gununde-trafik-yogunlugu-yasaniyor.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cep Trafik haritası verilerine göre, trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 56, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 83'e kadar ulaştı. Kent genelinde ise trafik yoğunluğu yüzde 67 olarak ölçüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar